Moderátor: Makoto
Smisek píše:no už nějakou dobu posiluju a teď mě napadlo, že bych mohl dělat BOX.
No problém je v tom, že ve Zlíně asi není BOX CLUB, tak co s tím? Je vohdné, kdybych si koupil domů pytel a bušil do něho?
Jaký je asi měsíční poplatek v BOX CLUBECH?
dík
Smisek píše:no už nějakou dobu posiluju a teď mě napadlo, že bych mohl dělat BOX.
No problém je v tom, že ve Zlíně asi není BOX CLUB, tak co s tím? Je vohdné, kdybych si koupil domů pytel a bušil do něho?
dík
Luko píše:Smisek píše:no už nějakou dobu posiluju a teď mě napadlo, že bych mohl dělat BOX.
dík
Ahoj.Quote
Stejne jako smisek i ja se pripojuji k tomu, aby sis pytel prozatim nekupoval a abys usetril penize, je dobre si najit cloveka, ktery se v boxu pohyboval. Na netu se daji najit lidi, kteri hledaji napr. sparingy a kteri Te nezmlati driv, nez budes neco umet. U tech se muzes leccemu naucit.
Mam uz neco odboxovano, nauc se nejdrive chodit, pak techniku - coz je asi nejpodstatnejsi , uhybat a pak sparuj. Trenuj fyzicku. Teda jestli to myslis vazne.
Anonymní píše:Souhlasim s tvym komentarem s jednou malou vyjimkou. Smisek je ten co se ptal jak zacit, ja(Clodman) sem mu psal jak na to:)
dík
[url]no neviem....ale ja sa chcem opytat ci je treba rozvyjat-svalovo aj nohy v tomto sporte[/url]
Smisek píše:...No problém je v tom, že ve Zlíně asi není BOX CLUB....
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků