Moderátor: Makoto
migli píše:2 jeikob: mas SZ
diablik píše:... ja neviem Jendo,necital som ich a ani som nic od teba nedostal
ukropcany píše:Chápem... Ty myslíš taký ten typ človeka, čo žije v diere, papá húsenice a korienky a keď príde do mesta, tak jazykom rozsekne betónovú kocku... chápem... no vieš, povedzme, že aspoň v mojom prípade to nebude realistické, pretože mám syna, chcel by som ešte aspoň jedného, mám 200 HP, chcel by som 300 a to že budem ovládať pár drvivých úderov mi bude celkom postačovať... Teba láka život typu vedieť 500 000 000 000 zbraní, ale žiadna baba? Asi nie... takýto magori existovali určite aj v európe a určite aj v ázii... nemyslím, že toto by súviselo s geografickou polohou...
jeikob píše:defendu píše:jeikob píše:ps:neřekl jsem že ultimaty a street fight cvičí neonacisté.ale že se o to velmi silně zajímajíkoukněte se na lidé-forum ,bojová umnění street fight co tam řeší a co ti lidé mají napsáno v profilech
Byl bys tak laskav a začal už konečně psát o něčem o čem opravdu alespoň něco víš (pokud takové téma najdeš)?Zajímají se,třeba i silně,to je možná pravda,ale ty se taky zajímáš o kungfu a necvičíš ho....,že?
poslal jsem ti soukromou zprávu
ing píše:Ahoj, mam takovej problém, myslim, že nejsem jedinej. Jsem pekne nasr*nej protože dneska už člověk nemůže jít do hospody aby ho nějakej zamindrakovanej idiot nezacal obtezovat, ze o nem neco rikal a zvat ho na bitku. Setkavam se s tim pokazdy, furt na me nekdo neco ma. Uz jsem se do rvacky dostal ale nedopad jsem nejlip, bylo mi 16 a mel jsem neco upito. Tak nejak je mi jasny, ze se tomu nevyhnu a ze to jednou proste pride a do neceho se zase dostanu... Problem je v tom, ze zadnej bitkar nejsem, nosim brejle a kdyz si je sundam, tak mam samozrejme horsi postreh, nez s nima. Nevidim bez nich upone nejhur ale jde o ten postreh zvlast kdyz je venku tma. Zacal jsem premejslet o tom, ze bych zasel treba na par treninku boxu, vim, ze se za mesic nenaucim boxovat, ale proste to jenom zkusit, jestli to bez tech brejli vubec pujde a kdyby to slo tak se tomu proste venovat. Mam docela svalnatou postavu a silny ramena a myslim, ze umim dat slusnou ranu, jenze kdyz na me nekdo na ulici de, tak me zacne paralizovat strach a proste cejtim se jak nejvetsi slaboch a ty ruce jako by me neposlouchali... Vim, ze to zni divne, ale chtel bych to aspon zkusit. Do hospody chodit neprestanu, bitkam se budu samozrejme vyhejbat co to pude, ale jednou to urcite pride, ze me nekdo napadne a nebylo by spatny mit nejaky sance..... Asi si mozna budete myslet, ze jsem blbej nevim, ale zajima me co si o tom myslite. Diky vsem.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků