Moderátor: Makoto
Makoto píše:Skvele diky za informace, ale rad bych, aby tu zaznely nazory od cloveka, ktery mel moznost si to zacvicit. Stahnout videa umim take
Co se cvici nejdrive? Kde mel moznost to cvicit? Jak dlouho? Kolik tak stoji seminare? Kdo ucil? atd atd.
Jak instruktori nahlizi na jine styly (vsechno sracky, vse vzniklo z ruske Systemy, apod?
Uci se to v CR? Oficialne/ neoficialne? Ve vyhledu nekolika let?
Jaky Je vasiljev / Ryabko?
Chlapi, chci slyset nazor od cloveka, ktery si tim prosel, videi mam hafo
catapult píše:pozri stranku: v SR: www.combatsambo.szm.sk
RBR píše:Něco by si mohl najít na serveru www.specnaz.cz. V jedné diskuzi M.Chlíbek (majitel stránek) tvrdil, že pořádá nějaké semináře spolu s ruskými instruktory. Tak ho zkus kontaktovat. RBR
No jestli si to dobre pamatuju, tak Marek to neporadal, tusim ze to vedli rusti instruktori. Tenkrat jsem se na moznost ucasti na jejich kurzech vyptaval, bohuzel jednak to nebyvalo moc casto, bylo to na delsi dobu dopredu obsazeno a nesplnoval jsem vsechny pozadavky pro ucast.Makoto píše:Jo jo, tenhle pramen info znam. Mam vsak pocit, ze Marek porada(-l) kurzy zamerene spise na preziti, apod. veci nez na konkretne Systemu. Kazdopadne jsem mu tam napsal a uvidime. Diky za tip
TOSA píše:1/ Nezkoušel někdo porovnat techniky systemy a aikido a nemají společné zaákladní principy?
TOSA píše:2/ Pokud dobře rozumím, je Systema zaležitost SPECNAZ a jako taková musí být zatraceně funkční, to znamená, že má buď dvě tváře, jednu jemnou na učení se principů, a jednu drsnou a hrubou na boj, ale s využitím těch principů..... no a pokud je to tak, a pokud je analogie principů systemy a aiki, není na místě stejná úvaha o účinnosti a pravdivosti systemy, jako tomu je u aikido?
scout píše:zajimavy makoto ve 100 +1 sem nedavno cet ze se nekde na ukrajine nebo na krymu zalozila feministicka organizace novodobych amazonek....cviceji boj. umeni a prej je cvici i nejakej kozackej instruktor v pouziti savle aj. chladnych zbrani.......uz vim kde si nehledat partnerku....nerad totiz delam domaci prace a vodku taky moc nemusim![]()
![]()
Makoto píše:...catapult píše:pozri stranku: v SR: www.combatsambo.szm.sk
P.S.
A ta vlajka v pozadi znamena co?
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků