Moderátor: Makoto
Toman píše:Někde jsem četl za kladatel Samba (tuším že výše zmíněný Spiridonov) uváděl že Samozaščita bez oružija stojí na základech japonského jiu jitsu... byl zatčen coby Japonský špion a za dva týdny nebyl mezi živými.
luen píše:Ahoj Makoto,
v Rusku jsem nejakou dobu zil a dlouho pro par rusu pracoval coby bodyguard ... a musim rici, ze az na par jedincu je Rusko ohledne BU/BS na tom mnohem hur nez je situace u nas ... Kazdej je tam veteran z nejake valky, u vodky s partickou silnej a zapiji vse co ve valce videl a zazil (asi zadnej med) ... vetsinou umi se strelnejma zbranema (a tak nejak nemaj zabrany to do nekoho nasypat), nebot jim Kalach prirostl k telu uz na zakladce, ale tot vetsinou vse ...
Makoto píše:Ja tam taky nejakou dobu pravidelne pobyval a mel moznost si i zacvicit s tamnimi maniky....a no vsechno je u nich kick/box nebo sambo
Pak se objevil boom s ruznymi Spetsnaz a KGB styly, najednou byl kazdej druhej manik byvalej vojak specjednotky nebo byvalej spion. A teda to, co predvadi na tech videich je fakt sila....
Kdo umi trosku s bitorrenty a jeste si pamatuje azbuku, zde je odkaz na ruskej tracker http://torrents.ru/forum/
MartinMartin píše:Ja nevim jak jsou na tom RBU,ale vseobecne co jsem videl military systemy tak nic moc. Spis teda nic nez moc:o) Je to logicky, military sys.jsou delany tak aby se to naucil kazdej a co nejrychleji..tomu potom odpovida i kvalita a myslim,ze RBU nebudou vyjimkou. Zase na druhou stranu hand to hand combat je jen malou soucasti toho co musi vojak umet..takze asi nema cas denne drtit 3 h.zaklady.
defendu píše: nevyhýbá se ani sex. energii
Makoto píše:...jsem si stahnul i video dokument, ktery popisuje historii a nestacil jsem se divit, jak hani jina BU a vyzdvihuji sva vlastni (zvlaste nabrouseni byli na armadni systemy ucene v USA). Ta neuveritelna sebejistota a povysenost bila do oci...
TongPa píše: Jednou mi kolega přinesl ukázat nějaké CD, kde jakýsi specnaz (hubený mužíček se zarputilým výrazem v obličeji a pasem ruských maskáčových kalhot až ve výšce solaru) kolem sebe v jednom kuse mával dvěma polníma lopatkama současně...Když už to trvalo asi 5 minut, odpadnul jsem...
![]()
Makoto píše:Jo jo, to mam doma, uz dlouho jsem se tak nepobavil.
Emanuele píše:2Luen:
Luene kdyz te clovek slysi tak se musi zamyslet kolik si toho asi v zicote prozil![]()
![]()
Od drzeni agenta KGB doma po ublizeni na zdravy a mnoho dalsich co jsi tu vypravel,musel si mit ,,zajimave,, mladi
defendu píše:Někteří hoši v Rusku se snaží jít i jakousi cestou RBSD (asi jim nemá smysl vysvětlovat,že nůž proti noži už dnes jaksi nefrčí a tudíž to nemá s realitou moc co dělat,ale i u nás se pár takových najde co si myslí,že se na ulici budou soubojovat)
http://www.youtube.com/watch?v=RzZ_sHzejzc
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků