jinak antisemita opravdu nejsem a zadna z tehle otazek me v realu nezajima, ja rozlisuji lidi na ty se selskym rozumem an ty s tim "rozumem" virtualnim ... ty jenz maji lidsky pristup a na ty ostatni ...
jestli se ale mame bavit o politice ve vztahu k penezum (obchodu, resp. lidem jako je Rockefeller, Rothfield ... atd), ve vztahu k urcitym militantnim skupinkam (na ktere se pak vse haze napr. NOVE vznikla Al-Chajda), ve vztahu k nasemu zaprdenemu videni sveta z nejakeho pupickova, tak je asi treba vylezt ze sve ulity a poradne se rozhlednout!!!
tenkrat jsem to neveril rusakum a zrovna tak to proste neverim amikum ... to same jen naruby!!!
je mi napr. zle z toho, ze si sem nechame montovat radar, kterej pri vsech zkouskach vlastne naprosto selhal a nefunguje. nevidim duvod, na co? jeden funkcni radar uz u nas NATO ma. na co tedy zajice v pytli? nebo je to zarizeni proste urcene primarne k necemu jinemu a ze nefunguje detekce nepratelskych raket (mimochodem nevim od kud by sem jaka raketa letela, resp. doletela), ale ani jejich sestrel ... jen se treba pozastavte nad tim, ze to domlouvaji lidi jako je parkanova ... pustili ji, misto ukazky testu, nejaky instruktazni film .... pozvou si poslaneckou zpevacku na hodnoceni fiktivniho systemu, ktery zatim funguje jen jako trikovane demo?!!! je tohle normalni? bezne se vam stava, ze jdete neco koupit a "serizni" obchodni partner, vam misto toho, co kupujete, predvede to, jak by to melo fungovat, kdyby to fungovalo? co je tohle za klauni

rendo, to ze nefunguje a nikdy nefungovala OSN, preci neni argument na to, aby se nekam sackovala arma, pres 1/2 sveta ... jak to, ye ti sami lidi, kteri vytahli proti talibanu ho do te doby podporovali, kseftovali s nima ... neni to tim, ze za tim neni skutecnost jak taliban funguje ve vztahu k obycejnym afghanskym chudakum, ale ze se treba cuknuli ve vztahu k usa? nikdo nas nechranil a nikdo nas chranit nebude, pokud na tom nebude kurevsky profitovat ... takze nejde o tvou, ci mou bezpecnost ... jen o neci profit

kubo jakapak demokratizace islamu?

kdyz uz tedy mluvis o vetsi destabilizaci, tak prave ty jenz tady obhajujes stoji za SFK na truhliky s turbanama jen zameruji media

jinak chvilku jsem pracoval v rusku a nevidim zadnej rozdil mezi ortodoxnim pravoslavnym a talibancem. jen bych uvedl jeden z mnoha vlastnich zazitku ... dejme tomu nejakej kolja. zivil se tim, ze za penize likvidoval lidi ... silne verici, temer neustale nalozenej v kostele nevysel bez bible na ulici a kdyz jsem se ho zeptal co holky tak rekl .... vlastne nejdrive se pokrizoval, sahl pravou rukou na srdce, ze tam nosi biblicku a ze neni se svou pritelkyni oddan a predmanzelskej sex je hrich (dale nudna prednaska o nejmocnejsim bohu rusaku)

havosku nemam tendenci diskutovat s nove vzniklejma nickama, nicmene s tim, ze mam neco proti zidum jdi do haje ... nicmene ac moji predci maji zidovske koreny (polsko) ja mam celej judaismus a jeho uceni o nadrazenosti v pazi ... naopak mi to prijde jako hnus a ac si o tom vsem myslim sve, tak se naprosto zamerne vsem temhle shitum vyhybam. nastesti vim sve a ano, israel stoji na uzemi palestincu ... je to cele o tom, ze davidovo pastevecka tlupa spatne vyhodnotila sve sousedy a uz par tisic roku na to doplaceji obycejni lide ... jako vzdy

za vzor me nikdo nema a pokud ano, tak to z nej na treninku dostaneme ... na treninku se totiz cvici a neresi se tohle pavlacove kecani. ja lidi neucim jak maji videt svet, ja je ucim jak k tomu pouzit to, cim je vybavila priroda ... ten zbytek je na nich. nemame materskou skolku (se kterou si to pletes) u nas totiz nikoho za rucicku nevodime a ani si na to nehrajeme

Nicmene priklady, ktere jsem uvedl z usa jsou realne napr. s tim klucinou ze svycar ... byl to pomerne humbuk. to, co popisujes sam z vlastni zkusenosti ze statu je neco o co ja nestojim ... pravidla temer nemozna v realu dodrzovat a zase byt odkazan na tolerantnost nekoho z policajtu ... to uz tu preci take bylo

zrovna tak jako si obcani cr s sebou nesou sve pupickovstvi, tak si zase velmoce nesou sve mocenske choutky. usa uz davno nehraje primat ve svetove ekonomice a to, co se prave deje je umele vyvolanej jev paprdu jenz se s tim nechteji smirit a ja tem "uslechtilejm" duvodum proste neverim!!! at reknou na rovku, ze jde o prachy, moc, kontrolu a nesvadeji to na islamske radikaly