box

boj nožem, box, řecko-římský zápas, historický a sportovní šerm, sambo, le savate...

Moderátor: Makoto

Příspěvekod hellas » pát 25. pro, 2009 15:48

Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod carlozz » pát 25. pro, 2009 16:44

škoda, nejočekávanější duel roku 2010... :cry:
Mám pocit, že Floyd se podělal a snaží se udělat cokoli, aby se duelu vyhnul, jeho ego by asi nesneslo porážku s Pacmanem...
Mělo jít o 7 náhodných testů, poslední v den zápasu. Many odmítl, že by to narušilo jeho přípravu, souhlasil s testem ihned po zápase.
carlozz
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod kwaicheng » sob 26. pro, 2009 19:38

"Pacquiaiovi narušují přípravu krevní testy...?" To teda sory ale to mi zní úplně stejně jako "Pacquiaio dopuje".
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod littleass » pon 11. led, 2010 19:05

littleass
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 11. led, 2010 19:28

http://www.youtube.com/watch?v=_u1sDetde8E&NR=1

zrovna premejslim nad tim, jak pro ty deti musi byt narocne udrzet ruce u hlavy ... kdyz ta rukavice vazi vic nez ruka :idea: :!:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pon 11. led, 2010 19:31

luen píše:http://www.youtube.com/watch?v=_u1sDetde8E&NR=1

zrovna premejslim nad tim, jak pro ty deti musi byt narocne udrzet ruce u hlavy ... kdyz ta rukavice vazi vic nez ruka :idea: :!:

No to mě spíš chytaj deprese, když ty prcky vidim :? :x :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pec » pon 11. led, 2010 22:11

Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 11. led, 2010 22:13

Tak toto je hodne dobre :!: :!: :!:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » úte 12. led, 2010 8:55

Tak teď deprese chytá aj mě. Ale já už su stará. Doufám, že slečna vydrží. Ve dvaceti z ní bude pěkná bestija.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Xm4iKl5 » úte 12. led, 2010 12:31

zdravim vsechny
nedavno sem tu procital tema jak zrychlit udery(bohuzel nevim presnej Nazev) a par lidi tam psalo stinovat s 1-2kg cinkama, my to na treninku jedem taky, 3x3min, mno a jedem to jako normalni stinovej box, technicky a zaroven v plny rychlosti a hlavne pri uderech vytacime paty. V tom tematu co sem procital psal lukaskon ze se pri stinovani s cinkama se paty vytacet nemaj, tak me zajima proc? a taky jak totrenujete vy(hlavne lidi odboxu) s vytacenim nebo bez a hlavne proc to tak trenujete? diky...
Nikdy neni tak hrozne,aby nemohlo byt jeste hur. ......
Xm4iKl5
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod fakt » úte 12. led, 2010 12:44

Jedeme zhruba dvoukilovky a paty vytáčíme. Zkoušel jsem i bez vytáčení, ale jsem pak na konci kola dost utahanej. A navíc ty nohy potřebuju trénovat daleko víc.
Místo činek cvičíme i s gumou.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » úte 12. led, 2010 12:46

vsude je to trochu jinak - neda se rict co je nejspravnejsi (pac dle me je vsechno k necemu dobry) - my, kdyz jedem trenink s trenerem Konecnym (starsim :) ) tak treba taky stinujeme pred zrcadlem s cinkama - je to uplne to samy jako bez cinek (tzn normalni box se vsim vsudy-tedy i s vytacenim pat)...no a treba zase s trenery Kubankem a Savovem jedem casteji nez klasicky stinovani (s cinkama) ruzny nacviky kombinace. Treba 3 predni direkty a jeden zadni kontr a pak znovu do zblbnuti (samozrejme s cinkama v rukou) - faktem je ze vsechny tyhle cviceni ti zrychluji uder, pac mas zatizeny ruce, ale kdyz ti jde jenom o rychlost, tak se cvicej tzv sprinty - jakoby bezis na miste a na kazdej krok strilis do vzduchu direkt (s cinkama v rukou). U tohoto cviceni nejde primarne o techniku (u sprintu neotacis paty, ba ani boky) ale jen o rychlost (je to ve velmi rychlym tempu...)

tak to vidim ja - ale jestli te to hodne trapi, tak napis sz nejlep lukaskonoj 8)
preju mnoho zdaru v treninku
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod littleass » úte 12. led, 2010 14:58

http://www.youtube.com/watch?v=RkxV0R1hVJg

Jojo Box to sem prostě Já,první moje návštěvy Box klubu byly někdy v roce 1994,to kdybych to od té doby vydržel tak kde bych mohl teď být :idea: :?

Tento týden sem byl v Kutil Gymu-zrovna tam byl Láďa Kutil-potřeboval sem si někde zabušit do pytle a na mateřský klub sem neměl ale čas.Kutil Gym! Doporučuji všem zájemcům,už sem si koupil permici a budu Boxovat i u nich.Vše půjčej spoustu pomůcek,prostě fajn klubík :wink:
littleass
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Xm4iKl5 » úte 12. led, 2010 17:01

diky za reakce
fakt: cinky mam doma, na treninku pouzivame kovovy valecky, plus minus kilo, pak sou tam i vetsi ty bych typoval na ty dve kila plus minus.
ja to zkousel taky bez vytaceni sice sem si pripadal stabilnejsi ale absolutne nepohyblivej... ted jedu normalne jak nas to uci...
Dalt:jj to jedem pokazdy po sparingu, 4x30 vterin mezitim 15-30 vterin pauza, a pak to sami este jednou akorat ze zvedaky, na konci treninku je to dobrej zpusob jak ze sebe vytahnout posledni kapky energie :D
nekdy jedem to sami akorat ze s 10kilovym kotoucem, hlavne to vyhazovani... ale to spis kdyz se jede kruhac, na jednom stanovisti vyhazovan pred sebe, na druhym zaseky na bricho a na tretim zaseky za hlavu...
drily a ruzny kombinace jedem spis ve dvojicich, nekdy par kol spartingu nekdy par kol drilu, nekdy oboji :D :lol:
jinac hodne uspechu v treninku i tobe :wink:
Nikdy neni tak hrozne,aby nemohlo byt jeste hur. ......
Xm4iKl5
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod littleass » čtv 14. led, 2010 13:12

ukropcany píše:No to som zvedavý, či nám svoje, nami nedocenené, boxerske skúsenosti predvedieš aj na vol. 5... :twisted:

Ještě je čas,já nikam nespěchám...Ty Jooo :?: :lol: 8)
littleass
mistr diskutér
mistr diskutér

dotaz

Příspěvekod hak » pát 15. led, 2010 18:42

Ahoj vsichni chtel bch se zeptat kde je nejblissi box okolo Dobrušky
hak
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: dotaz

Příspěvekod Genesis » úte 26. led, 2010 17:22

hak píše:Ahoj vsichni chtel bch se zeptat kde je nejblissi box okolo Dobrušky

Čau, taky sem to řešil a nejblíž je buď Kostelec n. O. nebo pak v Hradci Králové, kam teď chodim a kde je to fajn.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pec » úte 26. led, 2010 22:37

ukropcany píše:Kľudne to napíš do fóra... v pohode Ti odpoviem...

Díky. Kvůli výpadku se to protáhlo, původní formulaci si nepamatuji a jestli tohle je nejlepší fórum nevím.
Ale ve zkratce:
Jak minimalizovat následky vyraženého dechu? ( a) co cvičit aby se minimalizovala skutečnost, že k němu dojde (když už tu ránu dostanu) b) jak ho co nejdřív zase nahodit )
Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » stř 27. led, 2010 9:55

presne jak pise ukropcany - jen bych dodal fakt, ze i kdyz budes procvicovat (posilovat) bricho a budes ho mit pevny jako beton, solar proste takhle nevytrenujes - proto se boxeri uci mit stale lokty "zarazeny" do pupku. Jinak co se tyce mych (neprilis velkych) zkusenosti, tak nejlepsim receptem jak prezit vyrazenej dech, je bud utikat (to jde ale dost tezko kdyz nemuzes dejchat), nebo zavesit se na soupere a tam se drzet jako kliste, odpocivat, vydejchavat, proste prezit (samo ze rozhodci bude delat stopky a roztrhavat, ale dokud nemuzu hned se zas povesim :wink: ) - alespon tak radi zkuseni treneri...
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pec » stř 27. led, 2010 22:55

Ukropcany, Dalt: díky za reakce.
Dalt: dělám sebeobranu, takže pro mne rozhodčí, případně zavěšení se na soupeře nepřipadá v úvahu :-)
Ukropčany: tak bod 2 - otužování břicha údery - praktikujeme (postupně) snad od první lekce, břicho není až tak zlé, jako daleko horší vidím solar a okraje žeber.
Instruktor se do nás ale snaží vmlátit (když na to přijde tak i doslova) jinou metodu vydržení úderu než zatnutí břicha - přijmout úder s výdechem. Vysvětloval to takto: "Ránu kterou schytáš, neuvidíš. Tak jak chceš mít zatnuté břicho? A chceš ho mít zaťaté pořád? Jak se pak budeš hýbat?"
S tím souvisí další dotaz, který bych chtěl položit.. Máte nějakou "mast" na natlučená žebra? Mám "Koňskou mast" chladivou, a je dobrá (namožené a unavené svaly, modřiny,..) jen na ty žebra nějak nechce zabírat..
Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na západní bojová umění a sporty...