Moderátor: Makoto
Francois píše:několik dní teď buším do pytle a zacaly me priserne bolet obe zapesti....delam neco spatne nebo je to ze zacatku normalni? a zpevni se mi zapesti nebo si ho uplne zkurvim? Objednal jsem si 2,5 m bandaze a doufam ze to aspon trochu pomuze
Francois píše:několik dní teď buším do pytle a zacaly me priserne bolet obe zapesti....delam neco spatne nebo je to ze zacatku normalni? a zpevni se mi zapesti nebo si ho uplne zkurvim? Objednal jsem si 2,5 m bandaze a doufam ze to aspon trochu pomuze
Francois píše:jo, bandaze jsou supr, jeste nejaci kamosi si koupili rukavice, slozili jsme se na lapy, nake to svihadlo a zaciname trenovat:) box je fakt paradni, je tvrdy, ale da se to cekat. trochu jsem cumel jak jsem po chvilce zapasu byl totalne vyflusly, je to namahave jako prase. Zapesi si uz zacinaji zvykat a davam trochu tvrdsi udery
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků