Moderátor: Makoto
Kid píše:No, vidím že všichni zastáváte názor že síla vítězí nad technikou a jak potom vysvětlíte, že se 60 letý muž ubránil dvěma zlodějům nebo že nějaká žena se ubrání násilníkům? Samozřejmě v dnešním sportu ( hlavně vrcholovém) mají většinou oba borci techniku a tak musí zvítězit něčím jiným silou, vytrvalostí, taktikou. Někteří dokonce zhubnou a potom zase přiberou, ale takovíhle lidé ať mají sebevíc medailí pro mě nejsou dobří bojovníci, ale običejní podvodníci kterým jde jen o ty medaile. Ovšem v pouličním boji jde hlavně o taktiku a techniku, když nějaká žena kopne nějakého chlapa do rozkroku myslím že to neustojí aji kdyby to byl Schwarszneger, nebo třeba takový úder na solar taky neustojí nikdo. Když se podíváte na asiaty vše dělají technicky zatím co evropané silově.
Mimochodem Kana jsem bojovat viděl, samozřejmě jen na videu.
Kid píše: ... Někteří dokonce zhubnou a potom zase přiberou, ale takovíhle lidé ať mají sebevíc medailí pro mě nejsou dobří bojovníci, ale običejní podvodníci kterým jde jen o ty medaile. Ovšem v pouličním boji jde hlavně o taktiku a techniku ...
Kid píše:Někteří dokonce zhubnou a potom zase přiberou, ale takovíhle lidé ať mají sebevíc medailí pro mě nejsou dobří bojovníci, ale običejní podvodníci kterým jde jen o ty medaile.
TF píše:já si myslím že na ulici to je prostě o tom kdo je větší magor nebo zvíře ...
Toman píše:Za to pouliční póvl, kterej útočí v přesile, ze zálohy s momentem překvapení .... to jsou vzory jak se patří![]()
TongPa píše:Kid píše:...nebo třeba takový úder na solar taky neustojí nikdo...
Cože?![]()
![]()
![]()
![]()
Člověče, takových "nikdů" už jsem viděl... Ty budeš asi velkej praktik, co?
diablik píše:Sila nie je na zahodenie,ak clovek disponuje prirodnou silu-je to velke plus,pokial nie je nou clovek velmi obdareny musi makat na technike a hlavne na TIMINGU,timing je vsetko...zistujem to v poslednej dobe dost castosamozrejme aj ked sme subtilnejsi tak treba makat s vlastnym telom ala Fedor a makat na vybusnej a vytrvalostnej sile..a ked tu uz poniektori uctievaju 120 kg zrudy kt. kazdeho zozeru na ulici,tak osobne poznam cloveka z kt. maju aj po rokoch "zivani" bobky v meste a sklanaju zrak pred nim a ten chlapik mal do 85 kg v casoch "najvacsej slavy" a poviem vam ,ze vacsiu bestiu som na ulici nevidel..ten zosekal tolko ludi,ze az zle
..a prito necvicl nikdy nic..
luen píše:Az se nekdy venku pobijes a zjistis, ze poulicni boj neni ani o technice ani o jinych idealech, ... ale ze je to o odhodlani, o psychice, o srdci a hlavne o tom umet byt ZVIRE, tak nam zase napis sve dojmy
techniku jsou plne hrbitovy a valecne bojiste
defendu píše:luen píše:Az se nekdy venku pobijes a zjistis, ze poulicni boj neni ani o technice ani o jinych idealech, ... ale ze je to o odhodlani, o psychice, o srdci a hlavne o tom umet byt ZVIRE, tak nam zase napis sve dojmy
techniku jsou plne hrbitovy a valecne bojiste
Tohle by si pár naivků z těchto stránek,kteří trénují svá ladná,krásná a strašně oduševnělá BU,mělo vytisknout a pověsit nad postel (až zase začnou tlachat o něčem o čem ví h....)Mimochodem je to taky odpověď na alitrankův dotaz.
Panda píše:A na druhý straně jak je vidět ty moc velký sou zase za mřížema![]()
![]()
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků