Moderátor: Makoto
ghekon píše:Nevim jestli bych v teto situaci dovedl pouzit judo... nedokazu si prestavit, mozna bych jendoho slozil, jeste lip pokud mneli kozene bundy... tady by se spis hodil box...
ghekon píše:Presne, nehlede na to, ze nemuzu vedet jestli si za to ten dotycny nemuze sam, treba je neprovokoval atd...
ghekon píše:Jasně... jen říkám co se může stát... já osobně bych raději volal pomoc, policii nez sam zasahoval, jelikoz bych asi dotycnemu moc nepomohl
ghekon píše:triton: Pokud bych dotycneho znal tak samozrejmne neni co resit. K tomu necekanemu uderu nevim, myslim ze bych si tak maximalne zlomil zapesti a dotycny by mne pak umlatil k smrti... to uz lepsi kopnout do kouliale zase 4 jsou 4 ze...
TF: Nj, jenze by se taky mohlo stat ze by ostatni proste prekrocili o jednoho vic... Stejne bychom se vsichni zachovali uplne jinak nez tady piseme, pod vlivem stresu...
malik píše:vy tady rozebíráte co dělat, když na někoho vlítnou 4 lidi, co je lepší jestli judo nebo box, každopádně nikdo z vás nemá úplnou pravdu, nejlepší je:
-elektrický paralyzér (osobní skušenost), ono 35 tis. V je celkem slušná roštovačka
no a pak jedině GLOCK 17 v 9x19![]()
co myslíte?je lepší uchránit svůj život a zrušit ho tomu, kdo vás chce třeba i zabít nebo se spolehnout, že mi to vyjde s rvačkou?
Já mám už jasno...
ghekon píše:Abych řek pravdu já, tak mi ani ten paralyzér nepříjde zas tak dobrý nápad, stačí trochu smůly + slabé srdce/srdeční vada a zabití je tu supky hupky
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků