Moderátor: Makoto
Francois píše:ja si nic nepredstavuju protoze nevim jak to tak muze vypadat, akorat si myslim, ze aby to za neco stalo, musel bych se tomu venovat a na to nemam cas. Docela uzitecne pro prakticke pouziti mi prijde, kdyz budem boxovat mezi sebou obcas s kamosema, jasne ze to budem delat asi blbe, ale myslim ze nejake uzitecne zkusenosti se ziskat daji.
Francois píše:mne se moc box libi, ale venovat se mu nechci z duvodu toho, ze bych tomu musel dost venovat a navic se venuju horolezeni a hrani na kytaru a obavam se, ze bych si mohl boxem docela odvarit klouby na rukou. Jsem z breclavi a nevim o tom, ze by tu byl nejaky box klub. Na trenink k nejakemu zkusenemu trenerovi bych rad zasel, ale jen abych se dozvedel par zakladnich veci, vsechno co z toho chci mit je trocha pohybu a popripade taky umet dat dobrou ranu v pripadne bitce. Jiank dik za komentare
Francois píše:zdarec..na vanoce jsem si poridil boxovaci pytel a par rukavic. Beru to spise jako relaxacni prostredek abych se vybil, ale neco malo bych se z toho mozna naucit mohl. Tak jsem se chtel zeptat, jestli by mi mohl nekdo poradit nejake techniky anebo rict nejake zakladni chyby, kterych bych se mohl dopoustet a jak do toho mlatit, aby mi to k necemu bylo. Chapu ze se nemuzu naucit dobre boxovat s pytlem, ale boxu se nechci intenzivne venovat a ani nechci/nemam moznost shanet si trenera. Jeste pocitam s tim, ze by si kamarad taky poridil rukavice a obcas si dame trochu do dyne a potom se taky nebranim zadnemu tereninku co muzu delat sam, v domacich podminkach popr. s cinkama. dekuju
Francois píše:...navic se venuju horolezeni a hrani na kytaru a obavam se, ze bych si mohl boxem docela odvarit klouby na rukou.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků