Moderátor: Makoto
Jendis píše:hele draku,než zase založíš nový thread,podívej se,jestli už to tu není...?!...poradím Ti,.....je to tu,tak si to najdi.....
Jendis píše:jsou tu popsané,několikráte jsem to tu četl...jen hledat.A protože se to blbě hledá,budeme zakládat dokola nová témata???To snad ne...???
Nebo kontaktuj by SZ třeba Makota,Tomana....a další lidi z diskuze o BJJ.
Jendis píše:jde o místo,úsporu místa...server není nafukovací...drbu ho proto,protože už mne to štve(a nejen mne)......a proto,že jsem moderátor....tisíckrát psané dotazy,znovu a znovu....místo jednoho využití záložky "hledat".Je to diskuzní fórum,tak aby se diskutovalo....ale ne pořád o tom samém.Nehledě na to,že kdybys četl pořádně,odkázal jsem ho přímo na lidi,kteří BJJ dělají....také pro oči nevidíš,že?!
Tomkins píše:Jendis píše:jde o místo,úsporu místa...server není nafukovací...drbu ho proto,protože už mne to štve(a nejen mne)......a proto,že jsem moderátor....tisíckrát psané dotazy,znovu a znovu....místo jednoho využití záložky "hledat".Je to diskuzní fórum,tak aby se diskutovalo....ale ne pořád o tom samém.Nehledě na to,že kdybys četl pořádně,odkázal jsem ho přímo na lidi,kteří BJJ dělají....také pro oči nevidíš,že?!
Nesnažím se ho hájit. Je pravda že někteří lidé si prostě nezvyknou používat položku "hledat". Ale to, že seš moderátor, není důvodem k "drbání" nových zájemců o bojová umění. Neboli, jak se říká - chce to klid a nohy v teple. Těch tisíc příspěvků "o tom samém" nejsou od něj. Proč za ně tedy nadávat jemu?
Mimochodem, moderátore, úspora místa... Objemy určitých dat jsou ještě méně než zanedbatelné - a tohle je jeden z jejich příkladů.
Tomkins píše:Nechceš diskutovat, tak nediskutuj. Já ti jen lehce naznačuju, abys to svoje moderátorství nebral tak vážně, jinak tě brzo někdo i s tím tvýmusměrňováním lidí pošle do p*dele.
Jendis píše:Tomkins píše:Nechceš diskutovat, tak nediskutuj. Já ti jen lehce naznačuju, abys to svoje moderátorství nebral tak vážně, jinak tě brzo někdo i s tím tvýmusměrňováním lidí pošle do p*dele.
Vadí Ti to??Tak sem nechoď...jednoduché.
Jendis píše:....a určitě nikdo nečeká zrovna na Tebe,abys nám tady "otevíral oči" a aby se to Tu dle Tebe řídilo..
Jendis píše:Mne nějaké poslání do řiti nerozhodí,ale Ty bys potom mohl zažít nepříjemné překvapení....
Jendis píše:BU.cz bude takové,jaké si ho uděláme....
Jendis píše:a je zbytečné ho ještě více znepřehlédňovat opakujícími se dotazy,nevím,co je na tom nepochopitelné?.....Nehledě na to,že se Tě ta výtka vůbec netýkala
Jendis píše:...čeříš vodu úplně zbytečně......a naposledy....kromě výtky taky dostal radu,kam se obrátit:wink:
Jendis píše:...tak už ze sebe nedělej hlupáka.....zatím zde totiž za nic jiného nejsi....
graver píše:Nechci se plést do něčeho, co se mě netýká, ale protože jsem taky moderátor (jinde, ne tady), tak jen pár funkčních postřehů:
- Moderátorské zásahy, když už jsou nutné, mají být rychlé, slušné (což Jendiš udělal) a stručné (sorry, už méně).
- S moderátorem se nepolemizuje (i když vám připadá, že nedělá věci podle vašeho gusta). Jinak by totiž jeho funkce byla na hov*o. Pokud má kdokoliv s moderátorem opravu vážný problém, může požádat správce serveru o jeho odvolání).
- Diskuse o moderátorském zásahu do threadu neptaří - moderátor prostě něco udělá a hotovo - dál se o tom s ostatními nebaví (až do té míry, že pokud se moc rozkecají mimo téma, prostě jejich příspěvky zruší). Já to řeším tak, že pro ty, kteří mi chtějí říct, jak to dělám blbě, mám speciální rubriku. pokud je problém s místem, tak po čase lze rubriky typu "obecný pokec mimo téma" průběžně promazávat.
Zní to tvrdě a arogantně, ale věřte, že je to funkčí a většinou nutné.
Neberte to samozřejmě jako návod - jen jako názor.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků