Moderátor: Toman
RUNAR píše:Hele co furt máte s tím mlácením, mám jinej návod na získání patřičné otrlosti:
Vyhlídni si nějaký menší hřbitůvek někde za vesnicí, ve městě to není ono, furt se tam couraj hrobníci, spalovači mrtvol, ujetý milenci, ožralý báby atd.
Najdi si pěkný malý hřbitůvek na samotě u lesa za vesnicí nebo městečkem, kde jsou jen hroby a jedna menší márnice.
To jsou totiž hřbitovy kde se mohou vyskytnout oni....ti kteří tě naučí řádně otrlé otrlosti.
No a vem si s sebou karimatku a spacák abyses nenachladil, baterka povolena to abys nezakopl a nezabil se o hranu náhrobku, což není cílem tohoto cvičení.
Postav si tam klidně i stan, pro případ že by měl snad bejt slejvák.Ale spi venku pod širákem je to výživnější, do stanu jen když bude lejt.
No porveš se asi s nějakým zombíkem, kterej tě půjde sežrat, doporučuju mlátit spíš holí nechceš li chytit nějakou nemoc.
No a po takhle strávený noci budeš již otrlý princ drsoň.Popřemýšlíš o životě a smrti a získáš takovej jinej pohled na svět:
Potom ti bude stačit jeden zabijáckej pohled tak jak se dívá samotná smrt a každej ti půjde z cesty.
Dalt píše:...a nechod o hodinach ceskeho jazyka za skolu!
cudles píše:Dalt píše:...a nechod o hodinach ceskeho jazyka za skolu!
Někdy mi to přijde jako paradox na tyhle chyby tady upozorňovat, pač když sem se těď přihlásil, tak v levym hornim rohu obrazovky vidim Výtej zpět cudles![]()
Toman píše:No nejsme tady úplní idioti ... na základě počtu a skladby tvých příspěvku jsme stanovili soustavy diferenciálních rovnic, k jejichž rešení jsme použili LaPlaceovy transformace. Já jsem ještě navíc hojně využil Bessemerovy řady a metodou klouzavého průměru statisticky ověřil výsledek a ejhle vidíš a trefili jsme se.
...Jo a taky si v prvnim přízpěvku napsal že ti je 15.
hellas píše:cudles píše:Dalt píše:...a nechod o hodinach ceskeho jazyka za skolu!
Někdy mi to přijde jako paradox na tyhle chyby tady upozorňovat, pač když sem se těď přihlásil, tak v levym hornim rohu obrazovky vidim Výtej zpět cudles![]()
nene, je tam vÝtej zpět hellas
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků