Moderátor: Toman
Boyka píše:...V praze jsem byl na Kick boxu se podívat ve 3 clubech ale nemyslím si že je to sport pro mě...většina těch kluků jsou o dost menší a o hodne hodně lehčí než já. Proto mají na to tu správnou rychlost...
Boyka píše:Protože když sem se byl ptát na MMA v clubech tak mi řekli že je tam skvělý to že jsem zápasil ale je tam potřeba aspon základy Thai boxu které jsou podmínkou. A potom se to dá pilovat ale prý musí mít člověk základy takže v utery zajdu do BBC za Lukášem Konečným se podívat a v pondělí za P.Macháčkem uvidíme co mě zaujme víc.
Boyka píše:Protože když sem se byl ptát na MMA v clubech tak mi řekli že je tam skvělý to že jsem zápasil ale je tam potřeba aspon základy Thai boxu které jsou podmínkou. A potom se to dá pilovat ale prý musí mít člověk základy takže v utery zajdu do BBC za Lukášem Konečným se podívat a v pondělí za P.Macháčkem uvidíme co mě zaujme víc.
Toman píše:Boyka píše:Protože když sem se byl ptát na MMA v clubech tak mi řekli že je tam skvělý to že jsem zápasil ale je tam potřeba aspon základy Thai boxu které jsou podmínkou. A potom se to dá pilovat ale prý musí mít člověk základy takže v utery zajdu do BBC za Lukášem Konečným se podívat a v pondělí za P.Macháčkem uvidíme co mě zaujme víc.
Hmm .. a byl jsi třeba v Pentě? Pochybuju že by ti tohle Dan Barták řekl. Protože pro MMA jsoun třeba podle mne základy (po 8 letech už bych ani nemluvil o základech) zápasu důležitější než základy MT, volně řečeno.
Boyka píše:Protože když sem se byl ptát na MMA v clubech tak mi řekli že je tam skvělý to že jsem zápasil ale je tam potřeba aspon základy Thai boxu které jsou podmínkou. A potom se to dá pilovat ale prý musí mít člověk základy...
ferdinand píše:Zdravim všechny, chtěl bych se taky zeptat jestli nabíraj nějaký kluby na MMA novy lidi kdyz to tady ctu.Našel sem jedinej pro mě možnej nebo idealní http://www.hummer-fitness.cz/index.php? ... si_treneri
hlavně kvůli časům treninku a blízkosti z práce.Nevíte jestli nabíraj?:) Díky moc.
ferdinand píše:TongPo:tak je to jako při výběru auta taky se chci zeptat jestli má někdo zkušenosti kde je to dobrý a kde špatný, snad nevadí že sem se zeptal...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků