Moderátor: Toman
Mazlik píše:Zdravim chci se zeptat jaky mate nazor na to kdyz nekdo zacne boxovat v 18 a mel by ambice boxovat treba i profi, myslite ze i v takovym veku je jeste nadeje? Cetl jsem hodne "clanku" o profi boxerech typu Ali, Konecny apod. a ty pry zacali s boxem v ranem veku, je mi jasne, ze se nemuzu srovnavat s takovymi hvezdami, ale zajimal by me vas nazor, diky
Mazlik píše:Zdravim chci se zeptat jaky mate nazor na to kdyz nekdo zacne boxovat v 18 a mel by ambice boxovat treba i profi, myslite ze i v takovym veku je jeste nadeje? Cetl jsem hodne "clanku" o profi boxerech typu Ali, Konecny apod. a ty pry zacali s boxem v ranem veku, je mi jasne, ze se nemuzu srovnavat s takovymi hvezdami, ale zajimal by me vas nazor, diky
Dalt píše:will: nemas tak uplne pravdu- osobne znam par sportovcu, co i kdyz zacinali se sportem treba az po dvacitce, dosahli velkych uspechu v profi sportu: za vsechny snad jen priklad - pan Milan Konecny (zacinal s boxem kolem 25 let)
Dalt píše:will: nemas tak uplne pravdu- osobne znam par sportovcu, co i kdyz zacinali se sportem treba az po dvacitce, dosahli velkych uspechu v profi sportu: za vsechny snad jen priklad - pan Milan Konecny (zacinal s boxem kolem 25 let)
ukropcany píše:Ono je to celé oveľa zložitejšie, pretože výkon v boxe sa nedá odmerať. A úspech už vôbec nieKto je úspešný? Ten čo boxom zarobí 100.000.000$ ale v živote sa nestretne s najlepším, alebo najlepší kdesi v Mexiku, ktorý nemá vychcaného promotéra? Ako je to možné, že boxeri majú bilanciu 30:0 (alebo naopak 1:29) a štípači v K-1 nie? V prvom rade si treba uvedomiť, že x-boxom sa živiť nedá, v našich končinách je to len pánske huncúctvo. Sa ma už pár ľudí pýtal, že prečo nebúcham profi zápasy... za zápas C 50€ a za B 300? No nech idú do gúl za také prachy... radšej pôjdem amatéra, kvalita súpera rovnaká ak nie lepšia a aspoň donesiem medajlu... profiring je v prvom rade odrb na športe a až potom všetko ostatné.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník