MT a tradice

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

MT a tradice

Příspěvekod Mirimon » ned 19. čer, 2005 8:53

Nazdar lidi,

nedávno jsem se díval na K1 a jeden thajský boxer tam měl na sobě nějakou čelenku a předváděl s ní nějaký "rituální obřad".
Ptal jsem se jednoho thajského boxera a on mi řekl, že je to wai-kru tanec, ovšem víc už k tomu nevěděl, protože ho nedělají.
Nemohl by mi někdo říct více o tom wai-kru tanci a té čelence? Celkem dost mě to zajímá.
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » ned 19. čer, 2005 8:56

neviem ale zda sa mi ze som cital nieco ohlado toho ze vzadava tak uctu trenerovi a bohovi..alebo nejak tak
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: MT a tradice

Příspěvekod Jendis » ned 19. čer, 2005 9:50

Mirimon píše:Nazdar lidi,

nedávno jsem se díval na K1 a jeden thajský boxer tam měl na sobě nějakou čelenku a předváděl s ní nějaký "rituální obřad".
Ptal jsem se jednoho thajského boxera a on mi řekl, že je to wai-kru tanec, ovšem víc už k tomu nevěděl, protože ho nedělají.
Nemohl by mi někdo říct více o tom wai-kru tanci a té čelence? Celkem dost mě to zajímá.

Ahoj,zkus kontaktovat přímo p.Macháčka(khruHanuman).....hoď oko na www.hanumangym.cz (tam je i historie MT)
Nebo zkus www.fightnews.cz
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Wai Khru/Rammad Ramm Muay

Příspěvekod Anonymní » ned 19. čer, 2005 22:27

ahoj vespolek, už se připravuje článek... dám to sem co nejdřív.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 20. čer, 2005 7:01

taky jsem na ten článek zvědavý,a docela by mně zajímaly i nějaké podrobnosti o thajcích, jejich způsobu života a prostě všechno kolem.

thajci jako buakaw a kaoklai ( taky ten ze superligy, sakra jak se jen jmenuje...:-) mně prostě fascinují, jde vidět, že to jsou ryzí bojovníci, něco z nich sálá, co se nedá přehlédnout, alespoň ne fanouškem BU.

BU zdar a MT zvlášť.
josefmlady
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 20. čer, 2005 7:06

jo a abych nezapomněl: chtěl bych vyjádřit svůj respekt vůči Macháčkovi, je to první člověk, kterého si spojuji s MT a chci říct: díky za to co jsi pro české MT udělal. pro mně jsi taky jeden z těch ryzích bojovníků.

josefmlady
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » pon 20. čer, 2005 18:50

Díky všem za rady :wink:
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

poděkování

Příspěvekod Anonymní » pon 27. čer, 2005 22:46

pro JosefMlady_ díky za podporu, v dnešní době si už zvykám spíš jen na kritiku tak to potěší... přeji hodně zdaru.
pro_všechny- OMLUVA ZA ZPO®DENÝ ČLÁNEK O VAI KHRU... PROST TED NESTÍHÁM. ahoj Petr Macháček
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pon 27. čer, 2005 23:23

Zdar.

Rád by som sa Petra Macháčka spýtal na spôsoby otužovania úderových plôch - päste, lakte a holene - niekedy sa mi to v tých filmoch kúsok nezdá reálne a zatiaľ mám info o MT že sa to tam nerobí, tak by som poprosil info od odborníka na MT u nás asi najväčšieho.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...