Tak mam za sebou konecne objemovku(behom polroka som pribral z 74,5kg na 82kg, vysku mam 185,5cm, v pase +10cm) a planujem zhodit tie hrozostrasne sunky co mam

Bol by som vdacny za nejaky nazor na moje plany

Moderátor: Toman
diablik píše:..M&F je bullshit..politicky-korektna sracka..a pisu tam kopec bludov,hlavne co sa posilovania pre atletov tyka![]()
Lin-Shit píše:ukropcany to jest majster syntaxe. Do par viet dokaze zhrnut to, co v Muscle&Fitness riesia niekolko rokov.
bjohny píše:...behom polroka som pribral z 74,5kg na 82kg, vysku mam 185,5cm, v pase +10cm) a planujem zhodit tie hrozostrasne sunky co mam...
ukropcany píše:Ja sa s tým neseriem, 3x do týždna po hodine aeróbne, 3x posilka, 3-4 normálny tréning a málo jesť. Spočiatku to bol horor, ale už si to zvyklo a nemám s tým žiadne problémy. Dôležité je aeróbnu aktivitu vyvážiť posilkou, lebo ja som to napr. spočiatku nerobil a ten beh ma úplne zožral. Bol som slabý ako mucha...
ukropcany píše:Nie je, to som si vymyslel, aby som mal dôvod chodiť do posilky... mám totiž nizke sebavedomie a musím pridať v ramenách...Val píše:Fakt je to pravda, ze by se mela aerobni aktivita vyvazovat posilovanim ?
TongPa píše:Já bych to ve tvém případě s nějakým hubnutím nepřeháněl, na tvou výšku pořád hov*o vážíš...Jestli máš sklony k hubenější postavě, tak se k ní v případě diety zase rychle vrátíš, včetně částečné ztráty svaloviny. Jídlo bych teda moc neřešil, spíš bych jen do tréninku zařadil aerobní aktivity (běh, kolo...) a hotovo.
bjohny píše:zabudol som podotknut ze nejde mi o vyrysovanu postavu......budem rad ak schudnem do mieri, ze sa budem podobat na cloveka.....a nie na hajzloveho pavuka
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník