ukropcany píše:Na vol. 3 sa chystáš?
??? Taky bych te konecne rad videl

Moderátor: Toman
ukropcany píše:Na vol. 3 sa chystáš?
luen píše:Franz píše:luen píše:4 franz: Muzu se zeptat ... co to je za styl, ktery cvicis? Jsem koukal na tohle http://www.kftu.wz.cz/fotos.html a nejsem z toho moudrej, navic jsem si precetl neco o nejakem chi sau ...
klasický KF... ty stránky, jsou ted nový a ten co je dělal rozumí dělání stránek asi víc než cvičení
co se ti nelibí?
No neumim si predstavit nic konkretniho pod "klasickym kung fu" ... je to trosku zavadejici termin ... to je jako klasicke bojove umeni ... ptam se tedy co tam vlastne cvicite? A jak na to vse montujete napr. chisau?
Franz píše:Fash píše:mozna jsem prehnanej estet, ale proc maji obvykle podobny kluby relativne dost nevzhledny weby (po graficky strance) ?
co tím chceš říct? jaký podobný ?na tom přece vůbec nezáleží jestli sou pěkný
Franz píše:chodim tam od konce července, ted bohužel přes prázdiny to berou za mistra pokročili žáci, mistr je z Ruska a ted přes prázdniny tam moc nebývákteří cvičí v Brně a musím říct, že jim to šlape... učíme se postoje, kopy, údery... Sestavy, ohebnost, obranu techniky obrany s přechodem do utoku ve dvojcích atd. páky ještě ale mohl bych tady mluvit do nekonečna a rozebrat to do podrobna a chi sao si dáem třeba na konec posledních 10-15 minut se prostřídáme.
luen píše:Franz píše:chodim tam od konce července, ted bohužel přes prázdiny to berou za mistra pokročili žáci, mistr je z Ruska a ted přes prázdniny tam moc nebývákteří cvičí v Brně a musím říct, že jim to šlape... učíme se postoje, kopy, údery... Sestavy, ohebnost, obranu techniky obrany s přechodem do utoku ve dvojcích atd. páky ještě ale mohl bych tady mluvit do nekonečna a rozebrat to do podrobna a chi sao si dáem třeba na konec posledních 10-15 minut se prostřídáme.
Jasne, ale neodpovedel jsi mi na otazku, co je to za styl???
Vyučuje se zde tradiční čínské kung-fu - styly tygra, jeřába, hada, či opice, prvky inspirované styly Wing Chun (Chi Sao - lepící ruce) nebo Hung Gar (nízké postoje, úderové techniky).
ferryman píše:luen píše:Franz píše:chodim tam od konce července, ted bohužel přes prázdiny to berou za mistra pokročili žáci, mistr je z Ruska a ted přes prázdniny tam moc nebývákteří cvičí v Brně a musím říct, že jim to šlape... učíme se postoje, kopy, údery... Sestavy, ohebnost, obranu techniky obrany s přechodem do utoku ve dvojcích atd. páky ještě ale mohl bych tady mluvit do nekonečna a rozebrat to do podrobna a chi sao si dáem třeba na konec posledních 10-15 minut se prostřídáme.
Jasne, ale neodpovedel jsi mi na otazku, co je to za styl???
Na strákach majú napísané toto takže asi tak.Vyučuje se zde tradiční čínské kung-fu - styly tygra, jeřába, hada, či opice, prvky inspirované styly Wing Chun (Chi Sao - lepící ruce) nebo Hung Gar (nízké postoje, úderové techniky).
Fash píše:mozna jsem prehnanej estet, ale proc maji obvykle podobny kluby relativne dost nevzhledny weby (po graficky strance) ?
graver píše:Fash píše:mozna jsem prehnanej estet, ale proc maji obvykle podobny kluby relativne dost nevzhledny weby (po graficky strance) ?
Protože "podobným" klubům (tzn. takový, které se nezaměřují výhradně na komerci a sportovní úspěchy) zpravidla dělá stránky nějaký nadšený amatér z vlastních řad a stránky jsou orientované spíš na obsah, než na design. Než by totiž vyhodili prachy za profi web, na kterém budou stejné informace v jiném obalu, raději si za ně koupí třeba lapy nebo třeba proplatí svým členům účast na nějakých akcích apod. Stejný případ je i náš oddíl.
hellas píše:velký sen?
toho by si měli kluci vážit
luen píše:hellas píše:velký sen?
toho by si měli kluci vážit
V pripade nekterych zdejsich diskuteru je mi cest se s nima znat osobne ... nekteri me nezajimaji a jistou katagorii, bych nepouzil ani jako darce organu
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků