Carlik píše:Zdarec,
mate nekdo zkusenosti s Thaiskym boxem v pokrocilem veku?

Zacal jsem cca 3 mesice tomu jako rekreant a hrozne me to chytlo. Hrozne bych chtel zkusit amaterskou ligu. Je mi uz ale 31, takze nevim jestli je jeste nejaka sance????

Teraz ma niektori praktikanti MT znosia pod ciernu zem,ale musm prispiet aj ja..mam tolko rokov ako ty a z mojich skusenosti mozem povedat, ze je neskoro..pokial si nic nerobil,mas sedavy sposob zivota,atrofovane funkcne svaly a posturalne dysbalancie,minimalnu kondiciu, co sa tyka vytrvalosti a funcknej sily,popr. aj slabsiu motoriku tak rovno na to zabudni,zbytocne si zavaris o zdravotne problemy

pokial chces robit MT rekreacne tak no problemo, Ukrapcanyho neber za bernu mincu

,takych ako on je v amaterskej lige malo,mozno sam co sa tyka veku a atributov
Na druhu stranu ,pokial si doteraz robil pol zivota nieco atleticke,plavanie,gymnastiku atd tak mas este sancu na 1/2 dekady to potiahnut ale viac nie..nebudes stihat regenerovat bez prisunov "androgenov" oproti mladsim borcom a zacnu zbytocne frustracie a sklamania a tocenie sa v bludnom kruhu
A to ze niekto argumentuje ze aj v 35-40 niekto bucha K1 ligu a podobne zalezitosti je pekne, ale ti borci maju atributy kt. nabrali kopec rokmi cvicenia+ androgenne "dobrotky" kt. ich regeneruju a drzia pokope svalovinu,slachy,kosterny aparat
..tot moj nazor k teme...