1.co rychlejsie s tychto dvoch sportou zvladnem,vyuzijem
2.Niake dobre kluby ci uz boxove,alebo thajboxove v Bratislave...dakujeeeeem

Moderátor: Toman
hOp píše:caute chcel by som sa opytat na tieto veci:
1.co rychlejsie s tychto dvoch sportou zvladnem,vyuzijem
2.Niake dobre kluby ci uz boxove,alebo thajboxove v Bratislave...dakujeeeeem![]()
![]()
lukaskon píše:Nesouhlasím úplně s tou odpovědí... Celkově je každý sport složitý, ale co se týče sportů jako box, kick či thai jsou to sporty na kterých máš celý život co zdokonalovat a nikdy nebudeš mít skvělou techniku
Baxxse píše:lukaskon píše:Nesouhlasím úplně s tou odpovědí... Celkově je každý sport složitý, ale co se týče sportů jako box, kick či thai jsou to sporty na kterých máš celý život co zdokonalovat a nikdy nebudeš mít skvělou techniku
Proc bych nemohl mit skvelou techniku?? erikam dokonalou ale skvelou muzu mit!! Spousta borcu ma skvelou techniku...
lukaskon píše:Bacha na to ... pokud už neboxuješ třeba 5 let je blbost boxovat doma či bez dohledu trenéra. Znám spoustu takových a upozorňuju tě, že tím si každý strašně zkazí techniku. Sám můžeš běhat, posilovat, plavat a podobně, ale ne boxovat do pytle, stínovat a podobně. To si můžeš dovolit až jako zkušený boxer! Takže v tom není výhoda oproti ostatním bojovým sportům.
lukaskon píše:Baxxse píše:lukaskon píše:Nesouhlasím úplně s tou odpovědí... Celkově je každý sport složitý, ale co se týče sportů jako box, kick či thai jsou to sporty na kterých máš celý život co zdokonalovat a nikdy nebudeš mít skvělou techniku
Proc bych nemohl mit skvelou techniku?? erikam dokonalou ale skvelou muzu mit!! Spousta borcu ma skvelou techniku...
Dobře asi jsem to neformuloval úplně srozumitelně. Mělo tam být spíše slovo dokonalou. Ale budu oponovat tomu, že spousta borců má dokonalou techniku co se boxu týče. Těch u nás nebude ani 10, ani já se mezi ně nepočítám. Já mám podle mě naopak vynikající taktickou připravenostale do vynikající techniky mám trošku dál ...
TongPa píše:ukropcany píše:...pričom henten truhlík sa bol u nás na tréningu kuknúť po pindoch čo sem písal a rovno zdrhol a to sparing ani nezačal...
Opravdu ten "statečný" chlapec byl hOp?![]()
![]()
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník