od josefmlady » stř 29. čer, 2005 22:31
nej v k1 max je jednoznačně buakaw, tak tvrdé kopy jsem ještě neviděl, je to pan bojovník. v klasické k1 bych řekl, že jím byl ernesto a těd bych to viděl na kaoklaje, myslím, že kdyby ho ti skurvení japonci neobrali o vítězství v tom zápase s musašim, tak by remyho roznesl. ale to je jen můj názor. já osobně jsem chtěl vidět finále ernesto x kaoklai, bylo by to nejspravedlivější a taky nejzajímavější. ještě je tu jeden borec, který je hodně dobrý, ale mně se zdá, že mu asi na tom tak nezáleží, nebo je lenivý, nebo já prostě nevím, ale potenciál má úžasný a to je ignashov. ten by kaoklaje dokázal porazit, ale musel by jinak makat. ( někteří si myslí, že v tom zápase s thajcem vyhrál, ale ten kdo počítal zásahy, tak přesně ví, že verdikt byl nakonec spravedlivý a thajec zaslouženě vyhrál na body)
jo, chtěl jsem se zeptat ukropcaného kdo je to jwp, pak mi to došlo, john wayne pare, či jak se to píše, je to dost dobrý borec, ale dle mého na buakawa nemá ani náhodou. buakaw je prostě šílený, škoda, že mu vzali tu možnost těch kolen, asi to udělali kvůli masatovi, ten je moc nepoužívá , takže mu to neublíží a navíc se jich nemusí bát, a buakaw je bez nich ...stejně dobrý ale..... prostě mu chybí.