Val píše:Jo tak to dava smysl. btw Nechtel bych nastoupit proti zensky - kdyz clovek prohraje tak je za slabocha a kdyz vyhraje tak za chrapouna

Moderátor: Toman
cudles píše:Val píše:Jo tak to dava smysl. btw Nechtel bych nastoupit proti zensky - kdyz clovek prohraje tak je za slabocha a kdyz vyhraje tak za chrapouna
Nevybereš si
![]()
![]()
Tomkins píše:Ono hlavně do holky se blbě mlátí... Chlapovi dám přes držku klidně, ale holku rubat prostě nemůžu. I když je to na soutěži. Všechno je to o psychice.
Lada píše:Tomkins píše:Ono hlavně do holky se blbě mlátí... Chlapovi dám přes držku klidně, ale holku rubat prostě nemůžu. I když je to na soutěži. Všechno je to o psychice.
jsme na tom steně občas když u nás byla nějaká slečna, tak místo abych jí při tréninku technik hodil tam či tam, tak jsem je tam ukládal jak do postelepři jakože sparingu jsem je ani nebouchal a když jsem se trocha bránil tak už říkali že je to bolí
hold tohle není nic pro mě
Možna v light kontaktu. Ale normlane je umet dat malou k nicemu.. Akorad to vede na spatny navyky. Netvrdim ze se s holkou neda cvicit nic , ale do ringu bych s ní v životě nevlezl. Radsi bych odstoupil. Neumim si predstavit mlátit holku pesti....Phaia píše:Lada píše:Tomkins píše:Ono hlavně do holky se blbě mlátí... Chlapovi dám přes držku klidně, ale holku rubat prostě nemůžu. I když je to na soutěži. Všechno je to o psychice.
jsme na tom steně občas když u nás byla nějaká slečna, tak místo abych jí při tréninku technik hodil tam či tam, tak jsem je tam ukládal jak do postelepři jakože sparingu jsem je ani nebouchal a když jsem se trocha bránil tak už říkali že je to bolí
hele tohle ne...zalezi samozrejme clovek od cloveka...ja mam treba nakych 52kg a uplne me vytaci do bela, kdyz pri sparringach borec nastavi hlavu, svesi ruce a rekne, tak si bouchni....az se jednou naseru a fakt mu dam ranu se nebude stacit divit....uz se to tu resilo mockrat, v jinym vlakne teda, ale fakt holky nepodcenujte...umet dat malou ranu, je taky dovednost pokrocilejch a podle me, by lidi co to neumi vubec do sparringu lizt nemeli..
Rimmer píše:Možna v light kontaktu. Ale normlane je umet dat malou k nicemu.. Akorad to vede na spatny navyky. Netvrdim ze se s holkou neda cvicit nic , ale do ringu bych s ní v životě nevlezl. Radsi bych odstoupil. Neumim si predstavit mlátit holku pesti....Phaia píše:Lada píše:Tomkins píše:Ono hlavně do holky se blbě mlátí... Chlapovi dám přes držku klidně, ale holku rubat prostě nemůžu. I když je to na soutěži. Všechno je to o psychice.
hele tohle ne...zalezi samozrejme clovek od cloveka...ja mam treba nakych 52kg a uplne me vytaci do bela, kdyz pri sparringach borec nastavi hlavu, svesi ruce a rekne, tak si bouchni....az se jednou naseru a fakt mu dam ranu se nebude stacit divit....uz se to tu resilo mockrat, v jinym vlakne teda, ale fakt holky nepodcenujte...umet dat malou ranu, je taky dovednost pokrocilejch a podle me, by lidi co to neumi vubec do sparringu lizt nemeli..
Nehádam se. Ale s holkou jsem zkoušel spárovat jenom jednou a dopadlo to katastrofálne. Podle me to co ty považuješ za malinkatou ranu muze bejt pro ní docela otres. Ale moje zkusenosti sou s tímhle dost male protoze uz se BS nevenuju. Aktuálne delam WT. Nicmene si neumim predstavit jit boxovat s holkou zápas...Panda píše:Rimmer píše:Možna v light kontaktu. Ale normlane je umet dat malou k nicemu.. Akorad to vede na spatny navyky. Netvrdim ze se s holkou neda cvicit nic , ale do ringu bych s ní v životě nevlezl. Radsi bych odstoupil. Neumim si predstavit mlátit holku pesti....Phaia píše:Lada píše:Tomkins píše:Ono hlavně do holky se blbě mlátí... Chlapovi dám přes držku klidně, ale holku rubat prostě nemůžu. I když je to na soutěži. Všechno je to o psychice.
Covece to si myslim ze neni pravda, to je podle myho docela dulezity, davat hodne malejch ran a tak si pripravit bombu, pripadne umet sparovat v pohode abys mohl odjet hodne kol bez velke spotreby sparingpartneru....
Dyt ja nezapiram ze na tom nejsem podobne jako ty, ale nemyslis že je to spíš náš problém a ne holek?Rimmer píše:2Panda: Ja se tu nesnažim machrovat jakej sem zabijak![]()
. Ale zatím sem nepotkal dívku se kterou by slo sparovat stejne "lehce" jako s klukem. Navíc mam "mralni" zabrany. A kdyz si mam predstavit jit s ni na ostrej zapas.....
Phaia píše:hele tohle ne...zalezi samozrejme clovek od cloveka...ja mam treba nakych 52kg a uplne me vytaci do bela, kdyz pri sparringach borec nastavi hlavu, svesi ruce a rekne, tak si bouchni....az se jednou naseru a fakt mu dam ranu se nebude stacit divit....uz se to tu resilo mockrat, v jinym vlakne teda, ale fakt holky nepodcenujte...umet dat malou ranu, je taky dovednost pokrocilejch a podle me, by lidi co to neumi vubec do sparringu lizt nemeli..
Rimmer píše:Phaia: Napriklad mam kamarada co dela karate (tusim shotokan) a ten ma zafixováno koncit udery pred telem soupere. Prakticky nebylo mozný ho presvedšit, aby se me pokusil doopravdy zasahnout.. Poud budu drilovat rány do pytle na max, ale pri spárovaní se naucim jenom lehoučkej kontakt tak hadej jak telo prasti v reálu/ostrym zápasu?
P.S. nechci žadnym způsobem útocit na karate nebo light kontakt - hlavne at nevznikne nejakej nesmyslnej flame!!!!
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník