Moderátor: Toman
Phaia píše:..Porad me zarazi jedno, ze kluci nedokazou pochopit, ze jsou sporty a vubec vsechno vcem se jim dokazou holky vice nez vyrovnat a to ne silove ale HLAVOU......O sile tu nikdo nepochybuje, ze, ale ta HLAVA..
Val píše:O cockach uz jsem tu cetl a moc mne nenadchlo,ze 1) vypadavaji a hlavne stoji dost penez a protoze normalne cocky nenosim tak kupovat si je specialne na cviceni ...
Trochu jsem uvazoval, ze bych normalne cvicil v brejlich (abych videl co ukazuje trener) a pro pripadny sparing bych si je sundal, ale asi je to blbost jsem dost velkej slepon.
Dalt píše:Ahoj lidi...zda se ze se docela vyznate, tak doufam ze mi nekdo poradi - zacinam ted (opet) studovat v Brne a rikal jsem si, ze bych zkusil nejaky tvrdsi BS, thai nebo kickbox nemuzu, kvuli rozbitym holenim, takze zbyl box...jenze se nemuzu rozhodnout pro klub - na netu jsem nasel dva kluby - BC Gazi Brno a BC Vinohrady Brno a jeste je pry nejaka Kometa....ma nekdo s temito kluby nejakou zkusenost? (budu rad za jakoukoliv odezvu byt subjektivni...) dik Dalt
ps.dpovedi typu: jdi se do kazdeho klubu nejdriv podivat mi moc nedaji, bo jako laik se v kvalte treninku boxu prilis nevyznam...na druhou stranu ty kluby vypadaji vcelku duveryhodne takze...
lukaskon píše:No věř, že můj pohled je ten nejlepší, velmi objektivníA proto by se ti vyplatilo počkat až do listopadu, nebo teď někam chodit a pak přestoupit ... Od listopadu bude trénovat v Brně můj otec (zatím nevím kde přesně) Milan Konečný a to budou velmi kvalitní tréninky (ale taky náročný fyzicky). Zatím bohužel nevím kde přesně ... Pokud máš chuť začít chodit už teď někam napiš mi SZ a já se ti poptám. Jinak listopad ...
anomarox píše:lukaskon píše:No věř, že můj pohled je ten nejlepší, velmi objektivníA proto by se ti vyplatilo počkat až do listopadu, nebo teď někam chodit a pak přestoupit ... Od listopadu bude trénovat v Brně můj otec (zatím nevím kde přesně) Milan Konečný a to budou velmi kvalitní tréninky (ale taky náročný fyzicky). Zatím bohužel nevím kde přesně ... Pokud máš chuť začít chodit už teď někam napiš mi SZ a já se ti poptám. Jinak listopad ...
Pan Milan Konečný trénuje ruky (box) u nás v Areně Brno, zatím teda absolvoval cca 2 treninky, jeden s Ačkem a jeden s Bčkem, musím tedy říct, že to byl záhul...žádný sparringy, když tak jen zlehka a třeba jednou rukou, ale ta fyzička, to jak to pojal!! A to ješte říkal jak nás šetří !:-D Smekám pře d Lukášem, pokud na tom vyrůstal.., nedivím se že to dotáh, kde to dotáh..jeho otec prostě umí
Panda píše:anomarox píše:lukaskon píše:No věř, že můj pohled je ten nejlepší, velmi objektivníA proto by se ti vyplatilo počkat až do listopadu, nebo teď někam chodit a pak přestoupit ... Od listopadu bude trénovat v Brně můj otec (zatím nevím kde přesně) Milan Konečný a to budou velmi kvalitní tréninky (ale taky náročný fyzicky). Zatím bohužel nevím kde přesně ... Pokud máš chuť začít chodit už teď někam napiš mi SZ a já se ti poptám. Jinak listopad ...
Pan Milan Konečný trénuje ruky (box) u nás v Areně Brno, zatím teda absolvoval cca 2 treninky, jeden s Ačkem a jeden s Bčkem, musím tedy říct, že to byl záhul...žádný sparringy, když tak jen zlehka a třeba jednou rukou, ale ta fyzička, to jak to pojal!! A to ješte říkal jak nás šetří !:-D Smekám pře d Lukášem, pokud na tom vyrůstal.., nedivím se že to dotáh, kde to dotáh..jeho otec prostě umí
A teď si představ že s náma se na jednom treningu loučil s tím že se už nevidíme (asi odcházel k Vám), a dal nám rozlučkový tréningsem si přál umřít....btw. věřmi nechceš s panem Konečným sparovat
lukaskon píše:M.K. trénoval v BBC v Praze když jsem já nemohl a třeba se připravoval sám na zápas. Teď se přestěhoval do Brna a to už má trochu z ruky a tak hledá kde se uchytit v BrněMimochodem ty si boxér nebo kick? Protože mi říkal, že jeden trenér chce aby učil ruce i kickboxery, ale ten prý odjel do zahraničí na nějaký závody a jinej si to nepřeje! Nechápu proč, protože je dobré mít i jako kickboxer občas trénink pouze na box. Otcovi je to šumafuk, ale pro ty kluky je to škoda. Asi má trenér bobany, aby nepoznali kluci .....
lukaskon píše:Přesně jak píšeš, ten Wolf tam otce chtěl a teď je pryč a já neznám okolnosti, ale otec mi prostě říkal, že on odjel a někdo jinej ho tam nechtěl mezi kickem a proto tam zatím je snad jen u boxerů ...
Tomkins píše:lukaskon píše:M.K. trénoval v BBC v Praze když jsem já nemohl a třeba se připravoval sám na zápas. Teď se přestěhoval do Brna a to už má trochu z ruky a tak hledá kde se uchytit v BrněMimochodem ty si boxér nebo kick? Protože mi říkal, že jeden trenér chce aby učil ruce i kickboxery, ale ten prý odjel do zahraničí na nějaký závody a jinej si to nepřeje! Nechápu proč, protože je dobré mít i jako kickboxer občas trénink pouze na box. Otcovi je to šumafuk, ale pro ty kluky je to škoda. Asi má trenér bobany, aby nepoznali kluci .....
4lukaskon: Anomarox dělá stejně jako já kick. Jeden trenér je Lukáš Wolf, a ten je teď na mistrovství světa v Číně. Ale ten je pro všechno, co by nás mohlo dostat zase někam dál. Kdo by si nepřál, abychom dělali i klasickej box, a proč by to dělal, je pro mě záhadou.
Já mám teď z****ý vazy v rameni, už několik týdnů vynechávám trénink a rehabilituju, takže jsem bohužel pana Konečnýho při tréninku nezažil. Ale budu se tam snažit dostat co nejrychleji, protože se na to ohromě těším. Klasickej box mě strašně láká.
4anomarox: Nemůžeš mi trochu nastínit, jak ten trénink vypadal a jestli bude na béčku p. Konečný pravidelně nebo to byla jen taková ukázka, abychom věděli, o co přicházíme?
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník