Začínáte s kickboxem? Zkušenosti, postřehy, rady,...

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod anomarox » stř 28. lis, 2007 20:50

Takže dnes, ve středu, pan Konečný opět na tréninku B, opět záhul jak sviňa :twisted: :lol:
anomarox
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Tomkins » čtv 29. lis, 2007 11:50

anomarox píše:Takže dnes, ve středu, pan Konečný opět na tréninku B, opět záhul jak sviňa :twisted: :lol:

Zdar zabijáku. No, já už se ve středu po dlouhý době rozhodoval, jestli mám jít na trénink nebo ještě ne. Měl jsem teď víc než tři týdny zničený rameno, tak jsem se válel doma, a pokud to byl vážně takovej záhul, tak to by mě asi zabilo :D Ale trénink Milana Konečnýho musím zažít, i kdybych si kvůli tomu musel vzít třeba i soukromý hodiny :twisted:

No, já nevím, jestli bys mě poznal z popisu :D Dřív možná jo, před prázkama jsem měl vlasy nabarvený na fialovo, ale teď jsem takovej průměrnej, nevýraznej a nevyčnívající :twisted: V neděli skupina B, ve středu C (Béčko nestíhám). Ale jak říkám, měsíc jsem tam nebyl, a pokud vím, spárovali jsme spolu jen jednou, a to už je asi půl roku. Prostě až v blízký době uvidíš tejpka typu metr devadesát a 80 kilo, jak se všem vymlouvá, že tam dlouho nebyl, a proto nemůže jet na plno, tak to budu já :wink:
®ivot je fajn, jen lidi jsou svině...

One princip, any style (sorry - pride syndrom)
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod anomarox » čtv 29. lis, 2007 12:17

Tomkins píše:
anomarox píše:Takže dnes, ve středu, pan Konečný opět na tréninku B, opět záhul jak sviňa :twisted: :lol:

Zdar zabijáku. No, já už se ve středu po dlouhý době rozhodoval, jestli mám jít na trénink nebo ještě ne. Měl jsem teď víc než tři týdny zničený rameno, tak jsem se válel doma, a pokud to byl vážně takovej záhul, tak to by mě asi zabilo :D Ale trénink Milana Konečnýho musím zažít, i kdybych si kvůli tomu musel vzít třeba i soukromý hodiny :twisted:

No, já nevím, jestli bys mě poznal z popisu :D Dřív možná jo, před prázkama jsem měl vlasy nabarvený na fialovo, ale teď jsem takovej průměrnej, nevýraznej a nevyčnívající :twisted: V neděli skupina B, ve středu C (Béčko nestíhám). Ale jak říkám, měsíc jsem tam nebyl, a pokud vím, spárovali jsme spolu jen jednou, a to už je asi půl roku. Prostě až v blízký době uvidíš tejpka typu metr devadesát a 80 kilo, jak se všem vymlouvá, že tam dlouho nebyl, a proto nemůže jet na plno, tak to budu já :wink:

Jasný !! Vím kdo jsi :-) Tak na se seber a rychle přijd, teď v neděli je trenl s p. Konečným zase..pojd si to vyzkoušet.., a třeba si zopaknem ten sparring :wink:
anomarox
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Tomkins » čtv 29. lis, 2007 17:36

No a co se s ním jelo teď ve středu? Určitě zase fyzička, ale zajímá mě spíš něco z technik. Minule jsi říkal, že to byly úplný základy, takže přímáky, háky, zvedáky, stínovej box... Prostě pilování techniky? Nebo něco "spešl"?

Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod anomarox » čtv 29. lis, 2007 21:49

Tomkins píše:No a co se s ním jelo teď ve středu? Určitě zase fyzička, ale zajímá mě spíš něco z technik. Minule jsi říkal, že to byly úplný základy, takže přímáky, háky, zvedáky, stínovej box... Prostě pilování techniky? Nebo něco "spešl"?

No po rozcvicce se začalo stinovat, nejdrive treba jen techniky jednou rukou, pak oboje, intervaly tak asi 20 min se jen stinovalo, p. Konečný chodil a vždy každému řekl co dělá dobře a špatně.., pak se daly ruk, avice a jely se řizene lehke sparringy, jednoduché kombinace..pak se jely klasické sparringy, ale jen jednou rukou, pak se přidala druhá. pk bylo asi 2 minuty pauza na vyskakani a vydychani a slo se na pytle, a intervaly 6 kol po 30 sekunda (mlatis do pytle na max, ale technicky)..po tomhle uz sem byl uplne mrtvy!! A nakonec se delalo par kliku s plesknutim a slo se na bricho, a to stalo za to.. strihni nuzek, kresleni kolecek, psani 1cek, sklapovacky, zkracovacky, drzeni noh ve staticke poloze..STACI ?? :-D
anomarox
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Tomkins » čtv 29. lis, 2007 23:13

jj, stačí. V neděli dojdu. Dík za rekapitulaci tréninku.

Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Tomkins » pon 03. pro, 2007 14:32

Tak trénink v neděli fakt skvělej. Sice jsem nevnímal celej trénink, ale Milan Konečný je vážně sympaťák. Poslední věc, kterou si pamatuju je, že trenér řekl: "Tak, a teď si dojedem břicho". Pak už jenom vím, že jsem se probudil 20 minut po skončení tréninku na lavičce v prázdný šatně, a kámoš se mě ptal, jestli jsem v pohodě. Doteď netuším, co se mi stalo, ale prostě jsem asi půl hodiny o sobě nevěděl :?

PS: Nedělám si srandu.

Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TF » pon 03. pro, 2007 15:28

Tomkins píše:Tak trénink v neděli fakt skvělej. Sice jsem nevnímal celej trénink, ale Milan Konečný je vážně sympaťák. Poslední věc, kterou si pamatuju je, že trenér řekl: "Tak, a teď si dojedem břicho". Pak už jenom vím, že jsem se probudil 20 minut po skončení tréninku na lavičce v prázdný šatně, a kámoš se mě ptal, jestli jsem v pohodě. Doteď netuším, co se mi stalo, ale prostě jsem asi půl hodiny o sobě nevěděl :?

počkej to se ti stalo při posilování? nejel si před tím třeba něakej ostřejší sparing? to bych to pak chápal :twisted:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pon 03. pro, 2007 15:40

Tomkins píše:Tak trénink v neděli fakt skvělej. Sice jsem nevnímal celej trénink, ale Milan Konečný je vážně sympaťák. Poslední věc, kterou si pamatuju je, že trenér řekl: "Tak, a teď si dojedem břicho". Pak už jenom vím, že jsem se probudil 20 minut po skončení tréninku na lavičce v prázdný šatně, a kámoš se mě ptal, jestli jsem v pohodě. Doteď netuším, co se mi stalo, ale prostě jsem asi půl hodiny o sobě nevěděl :?

A máš prostě jen okno a kamarádi říkají žes přitom normálně fungoval nebo jsi šel k zemi a křísili tě? ono dvacet minut je už hodně dlouhá doba.....reakce na fyzickou zátěž už můžou být různé ale nepodceňoval bych to...víc viz SZ
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » pon 03. pro, 2007 16:01

Panda píše:

A máš prostě jen okno a kamarádi říkají žes přitom normálně fungoval nebo jsi šel k zemi a křísili tě? ono dvacet minut je už hodně dlouhá doba.....reakce na fyzickou zátěž už můžou být různé ale nepodceňoval bych to...víc viz SZ

výpadek po ranách do hlavy to sem už zažil ale při posilování ? :roll:

o to m nevím nic.... máš s tím něakou zkušenost ? kdyžtak SZ :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tomkins » pon 03. pro, 2007 18:47

Právě že sparring byl jenom lehkej, a na ten si jakž takž ještě pamatuju. Potom už jsme se měli jenom lehce dojet (břicho a kliky), to bylo asi tak deset minut před koncem tréninku, a od tý doby o sobě nevím. První věc, na kterou si vzpomínám, je, že jsem seděl na lavičce v šatně, bylo už dvacet minut po skončení tréninku, a vůbec jsem nevěděl, jak jsem se tam vzal. Známej mi říkal, že jsem nějakej divnej. Mozek mi šrotoval strašně pomalu. Po chvíli mi došlo, že jsem na tréninku, ale nebyl jsem si jistej, jestli už ho mám za sebou, nebo jestli na něj teprve jdu. Podle spocenýho trika jsem zjistil, že už ho mám za sebou, takže jsem se pomalu zvedl a šel do sprchy. V tu chvíli jsem vůbec nevěděl, že nějakej trénink vůbec proběhl. Doteď bych asi nedokázal říct, co se na celým tréninku dělo. Prostě si na to nemůžu vzpomenout. Nějaký okna jsem si časem vybavil, ale když se na to snažím myslet, je to, jako vzpomenout si, co se vám v noci zdálo. Prostě víte zhruba co to bylo, sem tam si vzpomenete na nějakou podrobnost, ale to je asi tak všechno. Prostě jako by to byl sen, a nikdy se to nestalo. V tu chvíli po "probuzení" mi nebylo ani blbě, ani se mi netočila hlava, prostě jako když se člověk po ránu probudí. Vůbec jsem na sobě nepoznal, že jsem po tréninku, protože jsem nebyl ani unavenej, ani zadejchanej, žádná svalová únava, prostě nic. Zvláštní je, že jsem musel dojít do šatny, a odmotat si bandáže, na což si vůbec nevzpomínám. Navíc se v tu chvíli chystala na trénink druhá skupina, tak tam celou dobu muselo být několik lidí, a kdyby to se mnou nějak švihlo, tak by si toho určitě všimli. Jo, a pak mě ještě asi hodinu po tom rozbolela strašně hlava. Toť vše. Doufám, že už se mi to nestane, nechci něco podobnýho znovu zažít.

PS: Drogy neberu :wink:

Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod scout » pon 03. pro, 2007 18:57

tohle se mi taky stalo jednou po treninku...moje teorie :D ....bud jsem vyjimecne abstinoval......coz neni moc pravdepodobny.... :D ..nebo v tom maji svy dlouhy emzacky prstiky ty sedivacky hajzlove co v roce 47 spadli u roswelu..... :lol: ...kazdopadne bych zacal hledat mimozemsky implantaty....... :D :D
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 03. pro, 2007 19:21

Tomkins:
Tady končí bžunda ,rychle si zajdi někam k doktorovi nebo zkus jich radši víc protože každej není zrovna skvělej diagnostik. Řekni jim jasně co se ti přihodilo a pošlou tě na specializovaný vyšteření.

P.S. taky si výjimečně nedělám legraci.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pon 03. pro, 2007 19:29

ted vazne ...za leta co jsem boxoval jse mi to stalo asi dvakrat.....a zadny nasledky to na mne nezanechalo.....i kdyz :D .... :?: .....k doktorovi snad jedine kdyby se to stalo vickrat a v kratkych intervalech......akorat je divny ze to bylo uz po lehkym sparingu..... :?: ...napis lukasovi konecnymu SZ....von ti poradi.....ale tohle se fakt obcas stava....asi to bude lehci otres mozku ´plus adrenalin.....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 03. pro, 2007 19:35

scout píše:ted vazne ...za leta co jsem boxoval jse mi to stalo asi dvakrat.....a zadny nasledky to na mne nezanechalo.....i kdyz :D .... :?: .....k doktorovi snad jedine kdyby se to stalo vickrat a v kratkych intervalech......akorat je divny ze to bylo uz po lehkym sparingu..... :?: ...napis lukasovi konecnymu SZ....von ti poradi.....ale tohle se fakt obcas stava....asi to bude lehci otres mozku ´plus adrenalin.....

No já bych si nebyl tak jistý stejný symptomy vůbec nemusí znamenat stejnou příčinu a je mnohem lepší jít zbytečně na vyšetření než pozdějc něčeho litovat.
Diagnostika není lehká ani pro odborníky natož pro laiky.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » pon 03. pro, 2007 19:53

Mazej k doktorovi. A nenech se odbyt nejakym tydennim nesportovanim, poradne zdramatizuj to okno a dezorientaci - zdravi mas jen jedno, a muze to byt vaznejsi zacinajici onemocneni.
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » úte 04. pro, 2007 13:58

přesně jak ti tady všichni radí :!: o ničem takovým sem zatím ani neslyšel prostě okno bez ran do hlavy nebo toho co ti psal panda přez SZ je dost divný :roll:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 04. pro, 2007 19:00

Mno oba pánové boxeři jména Konečný jsou fajn 8)
Já jsem s Konecnym starsim zazil asi 3 treninky a pohoda. Ja vubec zatim na boxu potkavam same pohodove trenery (v nepritomnosti Lukase uz jsem zazil 3 dalsi ruzne) az se tomu clovek divi a rika jsi kdeze jsou ti vsichni hrubiani o kterych se porad ve spojitosti s boxem mluvi :)
Jednou, a myslim, ze to bylo po prvnim treninku boxu, jsem zazil neco podobneho, Tomkinsi... bricho me odrovnalo a bylo mi solidne zle (na zvraceni), polil me studeny pot a vubec, ale ze bych o sobe uplne nevedel, to ne... nic to treba byt nemusi, ale radeji si k doktorovi zajdi na ruzna mereni tlaku, EKG a podobne...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tomkins » úte 04. pro, 2007 22:13

Znáte doktory... Stejně nikdy nepřijdou na to, čím to bylo. A s podrobným vyšetřením se budou zdržovat jen v případě, že by se mi to stávalo často. Takhle mi řeknou, že to byl lehkej otřes mozku v kombinaci s vysokou únavou, a pošlou mě do háje. A na závěr si neodpustěj přednášku typu: "Co čekáš, když se dobrovolně necháváš mlátit do hlavy..."

Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Pro Tomkinse

Příspěvekod lukaskon » stř 05. pro, 2007 7:13

Už je tu toho hodně, ale přidámi něco já. Podobné věci se holt občas při boxu stanou. Mě se to ještě naštěstí nestalo, ale hodně mým známým ano a v klidu boxujou dál. Rozhodně by ale chtělo zajít na vyšetření a kromě obvyklého si nechat napsat i CT hlavy. Věř mi, že jsi v pohodě a nic nenajdou, ale jistota je jistota! Pak by si mohl něco vyčítat jak trenér tak ty. Držím palce.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...