Moderátor: Toman
anomarox píše:Takže dnes, ve středu, pan Konečný opět na tréninku B, opět záhul jak sviňa![]()
Tomkins píše:anomarox píše:Takže dnes, ve středu, pan Konečný opět na tréninku B, opět záhul jak sviňa![]()
Zdar zabijáku. No, já už se ve středu po dlouhý době rozhodoval, jestli mám jít na trénink nebo ještě ne. Měl jsem teď víc než tři týdny zničený rameno, tak jsem se válel doma, a pokud to byl vážně takovej záhul, tak to by mě asi zabiloAle trénink Milana Konečnýho musím zažít, i kdybych si kvůli tomu musel vzít třeba i soukromý hodiny
![]()
No, já nevím, jestli bys mě poznal z popisuDřív možná jo, před prázkama jsem měl vlasy nabarvený na fialovo, ale teď jsem takovej průměrnej, nevýraznej a nevyčnívající
V neděli skupina B, ve středu C (Béčko nestíhám). Ale jak říkám, měsíc jsem tam nebyl, a pokud vím, spárovali jsme spolu jen jednou, a to už je asi půl roku. Prostě až v blízký době uvidíš tejpka typu metr devadesát a 80 kilo, jak se všem vymlouvá, že tam dlouho nebyl, a proto nemůže jet na plno, tak to budu já
Tomkins píše:No a co se s ním jelo teď ve středu? Určitě zase fyzička, ale zajímá mě spíš něco z technik. Minule jsi říkal, že to byly úplný základy, takže přímáky, háky, zvedáky, stínovej box... Prostě pilování techniky? Nebo něco "spešl"?
Tomkins píše:Tak trénink v neděli fakt skvělej. Sice jsem nevnímal celej trénink, ale Milan Konečný je vážně sympaťák. Poslední věc, kterou si pamatuju je, že trenér řekl: "Tak, a teď si dojedem břicho". Pak už jenom vím, že jsem se probudil 20 minut po skončení tréninku na lavičce v prázdný šatně, a kámoš se mě ptal, jestli jsem v pohodě. Doteď netuším, co se mi stalo, ale prostě jsem asi půl hodiny o sobě nevěděl
PS: Nedělám si srandu.
Tomkins píše:Tak trénink v neděli fakt skvělej. Sice jsem nevnímal celej trénink, ale Milan Konečný je vážně sympaťák. Poslední věc, kterou si pamatuju je, že trenér řekl: "Tak, a teď si dojedem břicho". Pak už jenom vím, že jsem se probudil 20 minut po skončení tréninku na lavičce v prázdný šatně, a kámoš se mě ptal, jestli jsem v pohodě. Doteď netuším, co se mi stalo, ale prostě jsem asi půl hodiny o sobě nevěděl
Panda píše:Tomkins píše:Tak trénink v neděli fakt skvělej. Sice jsem nevnímal celej trénink, ale Milan Konečný je vážně sympaťák. Poslední věc, kterou si pamatuju je, že trenér řekl: "Tak, a teď si dojedem břicho". Pak už jenom vím, že jsem se probudil 20 minut po skončení tréninku na lavičce v prázdný šatně, a kámoš se mě ptal, jestli jsem v pohodě. Doteď netuším, co se mi stalo, ale prostě jsem asi půl hodiny o sobě nevěděl
A máš prostě jen okno a kamarádi říkají žes přitom normálně fungoval nebo jsi šel k zemi a křísili tě? ono dvacet minut je už hodně dlouhá doba.....reakce na fyzickou zátěž už můžou být různé ale nepodceňoval bych to...víc viz SZ
scout píše:ted vazne ...za leta co jsem boxoval jse mi to stalo asi dvakrat.....a zadny nasledky to na mne nezanechalo.....i kdyz....
.....k doktorovi snad jedine kdyby se to stalo vickrat a v kratkych intervalech......akorat je divny ze to bylo uz po lehkym sparingu.....
...napis lukasovi konecnymu SZ....von ti poradi.....ale tohle se fakt obcas stava....asi to bude lehci otres mozku ´plus adrenalin.....
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků