Moderátor: Toman
mamushi píše:Jendis píše:Tady by se mohl Akebono prosadit lépe...přecejen je SUMÓ k MMA blíže,než ke K1.Docela mne mrzí,že Akebono takto zachází se svou pověstí a jménem.....byl to jeden z nej yokozunů![]()
Akebono uz s nicim nezachazi. Ten uz ji zahodil... Me taky mrzelo, kdyz jsem loni v TV koukal, jak dostava od Sappa sodu... Hlavne, ze mel na trenkach Yokozuna a prihopsal do ringu za zvuku disca...
Jendis píše:mamushi píše:Jendis píše:Tady by se mohl Akebono prosadit lépe...přecejen je SUMÓ k MMA blíže,než ke K1.Docela mne mrzí,že Akebono takto zachází se svou pověstí a jménem.....byl to jeden z nej yokozunů![]()
Akebono uz s nicim nezachazi. Ten uz ji zahodil... Me taky mrzelo, kdyz jsem loni v TV koukal, jak dostava od Sappa sodu... Hlavne, ze mel na trenkach Yokozuna a prihopsal do ringu za zvuku disca...
Celkem by mne zajímalo,jak na to reagují v Japonsku?Vždyť tam byl za obrovskou personu.....jak na něj koukají nyní?Netuší někdo?
Jendis píše:Člověče...mám pocit,že v reakcích na Mikovo vystoupení v K-1 jich bylo více......ale to je jedno![]()
Jen jsem to sem dal pro zamyšlení.......
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník