SKboxing

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Allexx » stř 27. zář, 2006 1:17

to Toman: thank,zkusim do toho naběhnout :-).
Allexx
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Tedd » stř 27. zář, 2006 9:38

v skčku je to dobrý, když přijdes na becko tak je to v pohode, treneri sou supr. trenujou ale spis kickbox,s klincem a obcas i lokty. jestli chces thaibox jako takovej, bez k machajdovi
Tedd
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » stř 27. zář, 2006 10:48

Bugday píše:AD vek 17, ted mne trochu mrzi, ze to velmi znehodnoti tuhle diskusi...

co by na tom mnelo pokazit tuhle diskuzi?..mne teprve za dva tydny bude 17 :wink:
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » stř 27. zář, 2006 12:30

bjohny píše:
Bugday píše:AD vek 17, ted mne trochu mrzi, ze to velmi znehodnoti tuhle diskusi...

co by na tom mnelo pokazit tuhle diskuzi?..mne teprve za dva tydny bude 17 :wink:

přesně, není důvod :wink: já jsem vás s věkem teda už trocha přeskočil ale to na tom nic nemění 8)
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » stř 27. zář, 2006 19:50

Lada píše:přesně, není důvod :wink: já jsem vás s věkem teda už trocha přeskočil ale to na tom nic nemění 8)

jj...treba takovej Michael Jai White by tu asi vacsinu knock outoval ve 14nasti :lol: vzdyt uz vtedy mnej 85kg skoro cisty svaloviny na vysku 175cm a slusne skusenti v BU
PS:ty udaje nejsou presny ale jen skoro :wink:
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Allexx » úte 03. říj, 2006 13:46

..ještě k tomu Thai,Lanna gym je jasný,ale máte někdo nějakou zkušenost,nebo neznáte Delroys gym?
Allexx
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xavier » úte 03. říj, 2006 17:04

Zkousel jsem Thai v Lanna Gym a taky v Delroys Gymu.

Lanna Gym (Hanuman) ma jmeno. Prislo mi ale, ze je tam moc lidi a prijde mi, ze novackum se moc nevenuji a hned na prvni hodine reknou "udelejte dovjice a jedeme sparring"... Nekdo mi doporucoval zkusit v Lanna Gymu treninky zpocatku radeji u Petrlika nez u Machacka... tak nevim :-)

V Delroy's Gymu se mi libi - techniky mi trener vysvetli, lidi je min a hodne motivuje. Taky mi kazdou chvili rika, kde delam chyby. Sparring jeste nejedu, delam s novackama nacviky na pytlech + nacviky technik ve dvojicich... Minuly tyden vzal na trenink (aby se zlepsily ruce) trenera boxu, takze opet vyborny trenink ;-)

Jinak rozdil je v tom, ze v Lanna Gym trva trenink 2 hodiny, zatimco v Delroys Gymu 1,5 hodiny, ale velky rozdil bych v tom nevidel ;-)
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...