zdarec, mám takový podobný problem. Nicméně jinačího charakteru

. Už mám za sebou pár sparringů a došel jsem 2 poznatkům, přijímání "bolesti" jakožto lowkicky, udery na žebra apd snážím v pohodě, trochu to zabolí za hodinku člověk neví že dostal zásah. Problem se u mě ale jinde, jakmile dostanu nějakou pecku do hlavy tak se mi po několika hodinách 2-3 někdy druhý den ve mě probudí taková bolest ala litr vodky na ex - kocovina. Prostě to nemá nic společného s naražením. Jak se mi to stalo poprvé, tak jsem samozřejmě šel k doktorovi (pořádná nakladačka na hlavu = víc jak týden bolení hlavy - kocovina), podruhé když se to stalo tak jsemsi už dávál pozor, menší rány takže to nebylo tak hrozné. Samozřejmě doktor řekl, že mi nic není. A na vysvětlení proč mě teda bolí hlava mi nic neřekl, jen mi předepsal nějaké prášky a za pár dnu bylo po bolesti. A tak se ptám, nevíte v čem to je? Jako otřes mozku to těžko apd, zas tak velké pecky to nebyly (hlavně v 2. případě, kdy mě bolela přestože to bylo takove utukavani)... Podlě mě by to mohlo být něco s páteří, slabé krční svaly apd. o vy na to. Díky moc za odpověd.