RUNAR píše:Tohle jsi prodělal abys objevil chrániče?
Tolik legrácky

a teď k věci:
Luene co hysterčíš? Můj příspěvek nebyl o tobě, proč na něj reaguješ?
Diskuze je tady bezpředmětná, není se o čem hádat,
chrániče jsou samozřejmost.
Bandáže jsou něco jinýho, dá se v pohodě trénovat i bez nich, nemluvím o zápasech a tvrdým spárování.
Svým příspěvkem jsem chtěl říct akurát to že i přes chrániče si musí člověk dávat pozor na zranění, čtou si to tu i začátečníci, třeba si z toho něco vezmou.
Mám pod každej příspěvek psát "tohle není o luenovi"?
A výrok
nenosím hokejový chrániče byl vtípek z filmu o netopýrovi
A znamená asi tolik že nenosím hokejový protože mám mnohem lepší.
Marcelo:
Rozumíme si, příspěvek nebyl na tebe, co se týče chráničů se shodneme,
není o čem debatovat.
Uz jsem o tom psal

to s tim varletem se stalo na zapasech thai boxu a vypravel mi to Adam Pengsawang/Vrana, to poraneni rohovky je pomerne castej uraz a ta celist se stala me, ale ne pri sparingu, ale pri bitce ... jinak ftipne
Muj prispevek take nebyl adresovan tobe, ale prave kvuli tomu, ze jsem chodi mladasove a zacatecnici je treba myslim davat duraz na zdravi a na to, aby si ho chranili

zacatecnikovi psat, ze si ma davat pozor je pekne, ale pokud je zacatecnik, tak to asi moc dobre dik sve zacatecnicke "koordinaci" a zacatecnickemu "prehledu" v situaci asi nepujde ...
A kdyz jsme u toho co bylo na koho, tohle bylo na tebe:
2runar: ja nepsal, ze ti chranice zajisti 100% zdravi ... to by pak stacilo zit navlecenej v chranicich a doktory muzeme poslat k sipku ... asi hodne naivni, ne?
A zbytek byl pro ty mladase

Jinak luenovi nic psat nemusis, nemyslim, ze bys mi ohledne chranicu mohl nejak rozsirit obzory

Zatim co ty jsi Tome nedavno objevil bandaze a pod. ja uz o techto vecech vim davno
Neni to rypani a nemyslim to nejak zle