Rubi píše:proc se tedy ucastni zastupci jinych stylu (judo, jiu-jitsu, sambo atd.)? vzdyt jejich umeni bylo rovnez stvoreno k boji na zivot a na smrt nebo snad ne?
Já jsem tu sice za sekci "ne"

...jenom poznámka. No offense.
Patrik
Moderátor: Toman
Rubi píše:proc se tedy ucastni zastupci jinych stylu (judo, jiu-jitsu, sambo atd.)? vzdyt jejich umeni bylo rovnez stvoreno k boji na zivot a na smrt nebo snad ne?
Masta_online píše:Bolo: V UFC se krom píchání do očí a trhání uší a úst může vše, dokonce myslím není zákázáno útočit na genitálie (ale bojovníci mají suspenzor), údery lokty, seky, otevřenou dlaní.. to vše se smí ... jak už napsal Rubi jukni na www.sherdog.com tam se dá stáhnout i pár videí z těchto zápasů myslím.
Masta
www.fightnews.cz
hellas_off píše:jo trubka Gardner sice "porazil" Karelina,ale jak?? Jen tim, ze Karelin rozpojil drzeni..Ten zapas ma teda pravidla, vim,ze tenkrat sem byl dost nasr..., "porazit" takhle LEGENDU...
jde preci o to porovnat to, co se ucim a cemu verim s necim a nekym jinym, ktery rovnez veri, ze to jeho je to spravne. pochopim lidi, kteri cvici kvuli kondicce, moralnim nebo duchovnim aspektum, ale to pak nemuze byt o zadnem BOJOVEM umeni ani rec.
preci vsichni mistri, ktere zname z legend museli dokazat sve umeni bojem. a vice ci mene se jim snazime svym zpusobem vsichni vyrovnat. reknete mi jmeno jedine slave osobnosti z oblasti bu, ktera je ve vseobecne ucte a v zivote nevybojovala jediny zapas...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník