4Ukrop: S Tong po jsem minule nebouchal a na vol1 nebyl takže teď na vol3 to napravíme.Každopádně si mě Tong po získal jak na vol2 jako první a bez rozpakú naběhnul na profíka

Ale na mě si vyláme zuby

Moderátor: Toman
Panda píše:RUNAR píše:Ok díky za tipjá určitě nepodcením ani Tong pa ani Ukropa, nechci odejít se zlámanym nosem a rozsekanými žebry.
Tak to já je raději podceními, jinak bych s nima do ringu nevlezl![]()
ukropcany píše:...bolo ich totiž málo... keď ma chceš dostať do vysokého výkonu, tak musíš tlačiť... lenže na mňa málokto tlačí, takže vysoké (v zmysle kondične náročné) výkony podávam len pri bitkách... sparingových myslím... takže musíš viacej pracovať (=slabšie údery, aby si vládal) a potom sa dočkáš...
ukropcany píše: na vol 2 som bol nahulený 2x...
Jendis píše:ukropcany píše: na vol 2 som bol nahulený 2x...
![]()
...sem si teda,Mišo,ani nevšim...umíš to pěkně schovat......
![]()
malé OT......od dneška si píchám injekce na ty klouby...mělo by mi to pomoct,tak si s Vámi,na vol3,třeba taky bouchnu,aniž bych něco riskoval.....
ukropcany píše:to sú veci, ktoré sa hovoria až po...
ukropcany píše:... na vol 2 som bol nahulený 2x... raz po Lukášovej brade a druhý krát od TongVonPo, už ale neviem čo to bolo...
Panda píše:
2 Runnar.: Tobě už nemámco říct, my si to vyřídímě osobně, zvu tě na mortal kombat v beach volleybale, jen já ty, a nějáké krasavice...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků