Moderátor: Toman
Low píše:bohuzel to neni muj vymysl.. uz se to tu resilo. ale mozna krivdim , bylo mu jen neco kolem 200let..
sam-soi píše:Low píše:bohuzel to neni muj vymysl.. uz se to tu resilo. ale mozna krivdim , bylo mu jen neco kolem 200let..
to byl ten porad jak nasli v cine ty mumie v tech podzemnich pyramidach ? ... tem bylo o dost vic nez 200 nebo 400 ...
////Osobne toho pana neznam ale nadruhou stranu mne nevadi jeho podnikani ,kdyz je nekdo blbej a ty prachy mu da tak proc ne.Nic mene by nemnel psat o vejcech kterym za mak nerozumi.Myslim tim jeho knihu o taici.To jeho Ji Jutstu?Jestli je to neco co vytvoril na zaklade svych letitych zkusenosti tak proc ne.Co je natom spatneho?Gowery píše:Hele lidi a tohle už jste viděli? Co na to říkáte?
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... 4f7fa08f81
xpetan píše:Je tu ještě nekdo , kdo absolvoval obor SEBS (speciální edukace bezpečnostních složek) na Masarykově univerzitě?
Právě jsem se tam dostal, tak by měl pár otázek...
xpetan píše:Já ani nevím, že by na stránkách psali, že nebudou otevírat tento obor...
xpetan píše:Mohl sis vybrat jestli chces delat zkousky z basketbalu, nebo voleybalu v basketu se delal slalom, strelba, dvojtakt, prihravky.
V gymnastice to byla:
1. část hrazda - výmik, podmet
2. část akrobacie - přemet, stojka do koutoulu, váha, obrat, kotoul vzad do stoje
Lada píše:2hellas
to není až takový problém se to za chvíli naučit pokud nejsi jelito a najdeš někoho kdo ti ukáže jak na to a pomůže při učení. Učil jsem tohle kamarádku co šla na fakultu tělesné výchovy, tam to měli jestli si to pamatuju dobře stejné a v pohodě.
U Basketu či volejbalu by neškodilo kdybys to někdy předtím hrával závodně většina lidí co se na tělovýchuvu hlásí jedno nebo oboje dělala.
1. část hrazda - výmik, podmet
2. část akrobacie - přemet, stojka do koutoulu, váha, obrat, kotoul vzad do stoje
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků