Moderátor: Toman
pk píše:myslím si že problém "player" spočívá mimo jiné v jeho váze - ta dělá hodně moc a těžko se pravda dokazuje o 20kg těžšímu týpkovi, i když mluví naprosto z cesty. tak mě ale napadá proč neříct nějakýmu těžšímu boxerovi, nemusí to zdaleka být taková špička jako lukáš, na to aby playera ztrapnil v graplingovkách stačí i podprůměrnej boxer ...
pk píše:2player: ježiš děkuju, to si snad ani nezasloužím ...
jde mi o to, že tady prezentuješ mimomísní názory a někdo by se toho nedejbože i mohl chytnout. kdybys vážil 60kg, už bys ty názory dávno neměl, jenže jak jsem psal, díky váze ti můžou fungovat i nesmyslný věci, a dokazovat tohle o 20kg těžšímu člověku je obtížný.
osobně jsem toho názoru, že 95kg player versus 95kg boxer (oba dva stejný čas praktikující to své, se stejnou intenzitou) = výsledek jednoznačně ve prospěch boxera, nicméně když tvrdíš že už jsi to zažil, třeba se pletu...
to ale nemění nic na tom, že psa kopat do ... není hezký
lukaskon píše:Co se holek a žen týče tak podle mě oni nemají šanci ať jsou sebelepší a ať dělají cokoliv. Pokud mají 50 kilo můžou porazit maximálně úplnýho 60kg pitomce. A je jedno co dělají. Ony musí mít zbraň, aby se ubránili. OK, vyjímka potvrzuje pravidlo, ale nedokážu si představit, že by mě přemohla žena na ulici, pokud nebude velmi zkušená a mít 100kg tak nemá šanci.
player píše:Jake mimomisni nazory?Jsou to moje nazory a jestli s nimi nesouhlasis, tak bud nereaguj, nebo mi rekni konkretne, co se ti nezda.Zrovna tak to bude totiz tvuj subjektivni nazor.Tyhle vykriky do tmy opravdu nemam rad.
Gino píše:A pripad pana Tomsi... to cumim, pravdaJestli to byl uspesny boxer, tak mel nejspis rozum a bylo mu jasne, ze potycka je zbytecna.
pk píše:bylo by zbytečný, abych sem kopíroval tu spoustu příspěvků, ze kterých je mimomísnost tvých názorů zřejmá.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků