xiuwei píše:Čau Cudles
Já MT necvičím,ale můj syn ano (má 14roků) a začal se sparingy hned od začátku,tedy po druhém tréninku (měl už výbavu na MT) . Takže asi to tak má být![]()
tak ať se ti daří
DIky

Moderátor: Toman
xiuwei píše:Čau Cudles
Já MT necvičím,ale můj syn ano (má 14roků) a začal se sparingy hned od začátku,tedy po druhém tréninku (měl už výbavu na MT) . Takže asi to tak má být![]()
tak ať se ti daří
ukropcany píše:4cudles - otázka zlých návykov sa ukazuje ako nerelevantná, pretože techniku mať nadrilovanú sa nerovná vedieť ju aplikovať v sparinguSparing je na to, aby si sa oťukal, zbavil sa strachu no a potom už môžeš aj aplikovať nadrilované poznatky... ale opačne to vlastne ani veľmi nefunguje...
ukropcany píše:V kickboxe sa páskuje, takže môže byť... ale v MT určite nie...Chvála Bohu...
dragonetty píše:to su an tebe zvedave kdy se ukazes v elgu
ukropcany píše:v neschopnosti akceptovať, že ma niekto porazil 20:0...
dragonetty píše:No tak co se tyce naboru , ty sou jednou roce ............. ale neni problem prijit i behem roku si zatrenovat k zacatecnikum ( utery, ctvrtek ).
![]()
Urcite abys mel chranice na holene , rukavice aspon 12oz a kdyz budes mit lokty i kolena je to jedine lepe.
Jestli si ted v anglii tak bych si poridil vybavu tam byt tebou. Koukal sem po netu a daj se tam sehnat daleko lepsi a vzhledove hezci vecicky. Jestli to myslis dlouhodobe vazne tak zainvestuj do King nebo Twins![]()
kdy se vubec budes cca vracet?
na treninku se asi nepotkame , ja chodim po-st-pa , ale dej vedet pridu se mrknou co vas v anglii ucej
pac a haf D.R.G.
scout píše:cudles...xiuwei...moj skromny poznatek ze zacatku klasik boxu. ....netreba si hrat na tvrdaka a nekomu neco dokazovat na sparing je casu dost .....potrebujes si aspon zakladne vpalit pod kuzi techniky ...kryti aj. kdyz vstoupis na sparingu do ringu hned na poprve a potkas nekoho ostrilenejsiho...semele te nasrot...
..takhle dostanes na budku 1..2 krat 3 krat a motivace i zapaleni se zacnou asi logicky..a plnym pravem
..vytracet....proto klidne prvni dva mesice jet pytel ,lapy , fyzicku , nacvik technik s partnerem aj...aby se ti dostalo pod kuzi a byl si pry sparingu schopen adekvatne reagovat....protoze ..protoze kurna nektery sparingy muzou bejt stejne ostry jako regulerni zapas....
![]()
![]()
...a myslim si ze z hlediska chronickych zraneni i nasledne demotivace to muze myt hodne neblahy dopad...ostatne o trenerech plnokontatnich sportu kteri poslou hned prvni trenink kluka kterej si to prisel otukat do ringu..si myslim svoje...
..a to ze sou to idioti...asi tak.......
dragonetty píše:Moje rec.
Ono ale prvni sparingy pridou stejne az po par mesicich , ale vybavu je dulezite mit proto ze zacatecnici trenuji techniky a kombinace ve dvojcich.
On clovek pro ktereho je to prvni zkusenost s bojovym sportem a dostavanim ran , nemusis kazdou ranu pobrat jako ostrilenejsi trenovanec ktery rany do krytu a do tela dostava uz rok.
Hele co se tyce toho dostavani pri sparingu a ztraty motivace
ja sem dostaval cca skoro pul roku nez byl schopnej taky nekomu sam davat, ale jeto vsechno zkusenost . Ne kazdy zkusenejsi pujde do zacatecnika natvrdo.
Jinak ja momentalne sedim doma s narazenyma zebrama - votocka by Jiří ®ák)) - to byl krasnej sparing
))
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník