druss píše:tak Honza s Avim cvicil v jenom dojo u senseieodpadlik nejsem ikdyz ...
Nemyslím to osobně, pouze jsem komentoval stav jak to v tradičním karate nyní nejspíš je. Nicméně to není důležité hlavně, že se cvičí.
RBR
Moderátor: Toman
druss píše:tak Honza s Avim cvicil v jenom dojo u senseieodpadlik nejsem ikdyz ...
Chrobi píše:Mam trosku bulvarni otazku, ale proste se nemuzu nezeptat) Proc ho ten japoncik s vyraznou bradou (taky nejakej zapasnik nebo pohlavar jestli se nepletu?) v highlightu mlati do drzky? Projev vreleho pratelstvi nebo...? Jinak vazne super zapasnik, chytry pohyby, pekny na koukani. Ortitze to utikani trosku stvalo
)
Panda píše:Posílám dokument o tom jak se Lyoto a Tito připravovali na záapas
http://www.youtube.com/watch?v=vimJmE00 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ryIjoulv ... re=related
na druhém videu v 5:20 cvičí Lyoto docela dlouho kata, zajímalo by mě jestli ji někdo poznáváte a co říkáte na jeho cvičení.
Díky za komenty
Panda píše:na druhém videu v 5:20 cvičí Lyoto docela dlouho kata, zajímalo by mě jestli ji někdo poznáváte a co říkáte na jeho cvičení.
Díky za komenty
RUNAR píše:Panda píše:na druhém videu v 5:20 cvičí Lyoto docela dlouho kata, zajímalo by mě jestli ji někdo poznáváte a co říkáte na jeho cvičení.
Díky za komenty
Jo je tam Sochin a kousíček Bassai dai, jede to fajnově, chtělo by to ale někde splašit jak jede celou kata.
A používat to asi dost dobře umí
Toman píše:Lyoto je sympoš, ale já jeho styl moc rád nemám, radši se kouknu na skvělý zápasníky (zápasy magorů z Hammerhouse pro mne byly svátkem). Myslím si že jednou ho někdo hodně rychlej a přesnej za ty spuštěný ruce potrestá (ne že bych mu to přál)
RUNAR píše:Hey Hombré si přehnal todle, komenty takový od cesty si nech,
na Lyotu nesahej nám, sic se špatnou povedeš si zde.
luen píše::lol: Budu hnusnej, ale mam pocit, ze je to proste talent a zapasil by stejne i kdyby hral hokej
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník