RUNAR píše:RUNAR píše: ... ale pokud si pustíte fighty co byli čistě o strikingu je to opravdu dost jiný viz. Třeba špičkovej fight JDS vs Carwin, Anderson vs kdokoliv.
Takže měl player pravdu třeba v debatách o tom že obrana bez rukavic je jiná.Je totiž jiná.luen píše:No ..., mozna se tu kdysi vedla nejaka diskuze s nactiletejma a bylo treba jim to vesvetlit, myslim, ze ostatni v tomhle maji jasno (az na par ducharu, ale ty bych z toho vynechal).
Jinak komu to docvaklo az ted (rozdil rukavic a bez nich), gratuluji. .
Aha, já měl za to že to doteď nedocvaklo tobě, proto jsem to psal, zajímavé.RUNAR píše:Kdo není negramotnej v MMA tak to jasně vidí.luen píše:A ten kdo si to i zkusil a nekouka jen na videa, tak dokonce i vi, ze prevazne se jede v normalnich boxerkach a v grapplingovkach jen lehce (krom specialit, kdy se vezme helma s mrizi a nebo jinej skafandr a jedou se lokty, kolena, hlavicky).
Ale to neni zadne tajemstvi nebo tabu (spousty lidi uz to tady leta trenuji - at uz na jakekoli urovni, ale nic noveho), takze bych kolem toho zasejc tolik nejasal
Byl bych rad kdybychom to nepromenili ve flame, tak pozadam bez zbytecnych osobnich vypadu .
Opravdu jen nesleduju videjka, hahaha.Ty si byl na nějakým tréninkovým kempu špičkových borců z MMA? Asi ne, pak je tenhle argument dost mimo. Že se v tréninku používaj rukavice, ano, používaj, i já je používám, hahaha. Ale tréninková pomůcka a zápasový podmínky na který se trénuje jsou dost odlišný věci.
Nechtel jsem byt osobni, ale budu ... jsi proste macho. Neni to omyl, nespletl ses a delas to schvalne

1) Nikde v zadne diskuzi, uz od zacatku tohoto serveru, neresim nic podobneho ... jako, ze nevim jakej je rozdil mezi rukavicema a bez nich. Ja si toho narozdil od tebe na ulici (osobne i profesne uzil az dost) - nejsem bankovni urednik a nemam tuto tematiku zprostredkovane od jinych

2) Nezaklinam se jednou detskou zkusenosti se shotokanem, jako nekdo
a uz davno jsem prisel na to, ze je nutne styly kombinovat a ohybat ve svuj prospech.
3) Aha, takze ty jsi byl na nejakym campu a uz je z tebe profik na mma

Moc dobre si pamatuju s kym se tady diskutovalo o bouchani na pytli, na makiware o boxerkach a jinych chranicich o realnejch utocich a pamatuji si v jakem duchu jsi odpovidal. Jedinej, kdo ma v tehle vecech konzistentni nazory jsou sportaci a kluci jako defendu, naia, marcelo ... taky totiz maji "par" zkusenosti ze sve profese, okoli ...
Porad ti pisu, ze si me s nekym pletes, ale ted uz vim, ze je to jen tva pruda.
Pokud budes mit cas a chut, tak se muzes stavet (klido te zvu) na nejakej nas seminari v Blave, kde jde ciste o profesni sebeobranu, bodygurding o ulici .... a muzes nam ukazat jakej je vlastne ten rozdil s rukavicema a bez nich a jak je to pak bez chranicu uplne jine

A muzes se tam rovnou z voleje vytasit pred chlapama s tim, jak je na to nejlepsi shotokan, teda ten tvuj, ne ten spatnej, co v CSSR delali vsichni ostatni

... muzeme takhle klido pokracovat a nebo se s tebou da mluvit normalne, v opacnem pripade jedeeem