karate

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod pucmaz » úte 29. bře, 2005 15:29

l.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:20, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 17:41

ty cvicis niake trapne kyokushin, ktore ti da velke hovno a ja tomu nerozumiem!info ktore mam o BJJ(o ktorom nevies tiez nic) z boxingu a klinča su od svetovych instruktorov ktory robia s inymi vecami ako komercne styli v ktorych sa len nabaluju prachmi instruktori!Ked je kyokushin take dobre preco zapasnici ktory robia toto karate nechodia do UFC??? :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 17:49

to hore pre LOW!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 18:46

hlavne ze je v UFC kvantum thaiboxeru..mozna te sklamu ale UFC je jen dalsi ringovej sport s pravidlama kterej neni o nic realnejsi nez box nebo kickbox..
klasicka K-1 je nesrovnatelne tvrdsi coz pokud ovladas nejakej svetovej jazyk ti muzou potvrdit i samy zapasnici.na www.fightnews.cz o tom mluvil tusim Mirko Crocop nebo nekdo..
V stand-up zapase to totiz musis ustat-pokud nedistanes nejaky tvrdy k.o zatimco v UFC te jednoduse paralizujou ze uz nic neudelas daleko rychlejc..A na ulici se na zemi ani v pakach vetsinou prat nebudes tam je to rana rana,pokud ty delas nejakej mix(to znamena od vseho malo,dohromady nic) a umis nasadit par pak na leziciho soupere kterej se nebrani a narazis treba na amaterskyho boxera co se tomu venuje dva-tri roky tak pak teprv poznas realitu..

BJJ patri mimochodem mezi nejkomercnejsi sporty - internet je plnej nabidek typu udelate cerny pas bjj za 1,5roku atd.. a ty mi rekni co je komercniho na kyokushin? kdyby si nechodil sem tak nevis ze neco takovyho existuje..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 19:04

low: nevieš o ultimatnom zapase vobec nic a take reci : z kazdeho nieco a dohromady nic :roll: Chcel by som ta vidiet keby ta niekto hodil na zem co by si robil :lol: !!!K1-tvrdsie vôbec neni to je uplna somarina čo si napisal a mal by si sa zacat venovat radsej strikovaniu alebo včelárstvu :lol: .Nemá cenu s teou strácať čas lebo nemáš ani páru o určitej kvalite.Ako trenuješ tak budeš bojovať...!!! :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » úte 29. bře, 2005 19:11

suhlasim s thaimanom 8)

inac thaimane co sa to tam u vas deje ? skus mi mail na 700@szm.sk
:) :idea:
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josefmlady » úte 29. bře, 2005 19:28

pucmaz píše:low: s nikym z kyokushinu jsem pravda jeste nesparoval a nevim co by mi to melo dat. Podridit se jeho pravidlum a poskakovat dokud jeden druheho netrefi? Hmmm, tolik casu tedy veru nemam.
Presto jsem se tady v JPN uz na kyokushin podivat byl a jenom jsem se utvrdil ve svych dosavadnich nazorech.
Mimochodem, kdyz uz mi tak vehementne nutis to, ze kyokushin vlastne vubec neznam... a ty okinawske goju-ryu znas? Kde jsi ho videl? Jakeho mistra? To je jako kdyz mi tady jeden strejc v Naganu tvrdil ze japonsky pivo je nejlepsi na svete, ale cesky ani nemecky a krome americkyho vlastne zadny jiny nikdy nepil...
Netvrdim, ze nas styl je nejlepsi, je mnoho dalsich, ktere hluboce respektuji, ale vadi mi silacke reci o nejtvrdsich stylech atd. Stejne jako Oyamovy reci o tom, ze judo (a mnoho dalsich stylu) proti jeho kyokushinu nema zadnou sanci...

A kdyz tvrdis, ze paceni kloubu je na nic... uz se moc tesim, az se do diskuze zapoji nekdo, kdo dela treba BJJ... hehe

Oyama opravdu řekl, že judo nemá žádnou šanci? Jestli ano , tak..... :roll:
Co se týká těch pák, tak určitě nemyslel páky na zemi, ty jsou super. Páky ve stoje jsou příliš složité a i když přistoupím na myšlenku, že by mohly fungovat, tak pořád je uder jistější alternativou.
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 19:31

thaimane koli ti je,14?

přesně tak myslel jsem páky ve stoje,na zemi je to samozřejmně o něčem jinym i když mi to příde celkem zbytečný,s rozmlácenou hlavou mu už žádnou páku dávat nemusíš..:o)
jinak Oyama měl i několikátej dan v Judu takže asi neplácal blbosti..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josefmlady » úte 29. bře, 2005 19:42

low píše:thaimane koli ti je,14?

přesně tak myslel jsem páky ve stoje,na zemi je to samozřejmně o něčem jinym i když mi to příde celkem zbytečný,s rozmlácenou hlavou mu už žádnou páku dávat nemusíš..:o)
jinak Oyama měl i několikátej dan v Judu takže asi neplácal blbosti..

Ty jsi zapálený karatista . Nevím co jste si s thaimanem udělali??? Ale , a to se na mně nezlob, si myslím, že toho o boji na zemi moc nevíš. A ty si vážně myslíš, že tě nikdo na zem nedostane?
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » úte 29. bře, 2005 19:44

jo a pokud měl Oyama několikátý dan v Judu, pak vůbec nechápu jak to mohl říct. Už jsi někdy spároval s Judistou-rváčem? Já jo a proto se u mně těší Judo velkému respektu.
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 20:03

LOW:nie nemám 14 mam ale ty máš príspevky ako keby si mal 14-ako bruce ten uz prispel asi vsade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vieš grappling neni len o pákach úchopove systémy su založené na niečom úplne inom, páky škrtiace techniky su konečné fázy na ukončenie súpera!neni to o kvantite ale kvalite, necvičim stále nové techniky máme subor techník ktore drilujeme a rozoberame do detailov je tam strasne dôlezite casovanie,uhlovanie rytmus a ine veci ktore v karate nemate, problemom jedneho stylu je obmedzenost na ktoru mozes na ulici tvrdo doplatit!!!ked budes trenovat so sportovimi pravidlami nebude tvoj trening nikam smerovat! ultimátne zápasy sú v niektorých aspektoch veľmi blízke realite avsak v niektorých velice vzdialené. Ukazujú nám obmedzenost jednotlivých stýlov, čo je prvým faktorom na ktorý môže expert na jeden bojový štýl velmi tvrdo doplatit v boji na ulici. Na druhej strane na ulici nie sú pravidlá, rozhodca, čas. limit
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 20:19

neni to o kvantite ale kvalite, necvičim stále nové techniky máme subor techník ktore drilujeme a rozoberame do detailov je tam strasne dôlezite casovanie,uhlovanie rytmus a ine veci ktore v karate nemate

vzdávám to tohle nema cenu

proč řekl že judo se s jeho karate neda srovnat?protože mám takovej dojem že v jeho zápasech většina lidí končila po první ráně.tak proto:o)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 20:22

LOWE:
tak chcel by som ta strasne videt ako by si mi dal K.O jednym uderom, nehovorím ze je to nemozne ale je tam velmi male percento, pokial sa na toto spoliehas tak si teda super FIGHTER-klobuk dole
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » úte 29. bře, 2005 20:53

low píše:neni to o kvantite ale kvalite

Tak tahle věta to přesně vystihla Thaimane - je lepší se naučit jeden styl na 100% než pět stylů na 20%.
low - díky za informace o kyokushin.
Ale i přes všechna omezení pravidly má kumite v kyokushin tu výhodu že nepoužívají chrániče - přecejen na ulici s navléknutými chrániči nechodím. Takže je to o něco reálnější. Pro ty co by mi do toho co jsem tu napsal chtěli vrtat - už jsem viděl hodně borců, kteří když dostali do části na které neměli chránič tak se v bolestech skáceli k zemi.
Fireball - a kde najít klub, který vyučuje to tradiční nesportovní karate? Přecejen v naších zeměpisných podmínkách se většina lidí zajímá jen o sport a na to pravé umění a sebeobranu se zapomíná.
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Fireball » úte 29. bře, 2005 21:02

to Mirimon.

No v čr ani v sr neviem. Možno v Bratislave poán Debrecky, ale neviem na 100%.
Viem o pánu Patrick McCartny, založil aj inštitút na výskum tradičného karate.
No možno jedna pikoška, priame cuky na hlavu v skutočnosti je úder predlaktím na krk na bod ST 9, preto všetko otužovanie hánok je na p... Tým nechcem povedať že makivara je zlá vec, len to že nei je na otužovanie hánok.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 21:05

Mirimon : JKD concepts zahrnuje techniky z roznych stylov modifikovane pre pouzitie na ulici!!!
tréning boja v postoji vychádzajúci z konceptov obsiahnutých v Wing Chun, Muay Thai, Savate, Panantukan, Pananjakman, Crazy Monkey
boj na zemi (Brazílske Jiu Jitsu), Sambo, zápas - voľný štýl, Kina Mutai
boj so zbraňami - nôž a krátka tyč (resp. ich kombinácie) - filipínske bojové systémy (Kali - ILUSTRISIMO)-boju so zbranami sa zatial nevenujem.Dufam ze som ti trochu osvetlil tvoju krátkozrakosť takže žiadnych 20% to určite nie je!!! :P
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 21:09

MIRIMON:neni to o kvantite ale o kvalite som napisal ja, keby si cital moj prispevok cely ale ty tomu nepochopis, naco mi je XXXX technik?zbytocne nasavanie technik nevedie k nicomu, box-patri medzi najefektivnejsie uderove systemy a kolko je tam technik?! :?: UZ CHAPES??? :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josefmlady » úte 29. bře, 2005 21:18

low píše:neni to o kvantite ale kvalite, necvičim stále nové techniky máme subor techník ktore drilujeme a rozoberame do detailov je tam strasne dôlezite casovanie,uhlovanie rytmus a ine veci ktore v karate nemate

vzdávám to tohle nema cenu

proč řekl že judo se s jeho karate neda srovnat?protože mám takovej dojem že v jeho zápasech většina lidí končila po první ráně.tak proto:o)

Zřejmě nedokázali uhnout. :D
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 21:30

jozefmlady: :D tiež som si to myslel že nedokázali uhnúť :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 29. bře, 2005 22:15

thaiman - no dobrej postreh - nedokazali uhnout:o)
horsi je ze to byli karatisti,thaiboxeri,boxeri a judisti casto daleko vetsi a tezsi nez on sam..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...