Moderátor: Toman
pucmaz píše:low: s nikym z kyokushinu jsem pravda jeste nesparoval a nevim co by mi to melo dat. Podridit se jeho pravidlum a poskakovat dokud jeden druheho netrefi? Hmmm, tolik casu tedy veru nemam.
Presto jsem se tady v JPN uz na kyokushin podivat byl a jenom jsem se utvrdil ve svych dosavadnich nazorech.
Mimochodem, kdyz uz mi tak vehementne nutis to, ze kyokushin vlastne vubec neznam... a ty okinawske goju-ryu znas? Kde jsi ho videl? Jakeho mistra? To je jako kdyz mi tady jeden strejc v Naganu tvrdil ze japonsky pivo je nejlepsi na svete, ale cesky ani nemecky a krome americkyho vlastne zadny jiny nikdy nepil...
Netvrdim, ze nas styl je nejlepsi, je mnoho dalsich, ktere hluboce respektuji, ale vadi mi silacke reci o nejtvrdsich stylech atd. Stejne jako Oyamovy reci o tom, ze judo (a mnoho dalsich stylu) proti jeho kyokushinu nema zadnou sanci...
A kdyz tvrdis, ze paceni kloubu je na nic... uz se moc tesim, az se do diskuze zapoji nekdo, kdo dela treba BJJ... hehe
low píše:thaimane koli ti je,14?
přesně tak myslel jsem páky ve stoje,na zemi je to samozřejmně o něčem jinym i když mi to příde celkem zbytečný,s rozmlácenou hlavou mu už žádnou páku dávat nemusíš..)
jinak Oyama měl i několikátej dan v Judu takže asi neplácal blbosti..
low píše:neni to o kvantite ale kvalite
low píše:neni to o kvantite ale kvalite, necvičim stále nové techniky máme subor techník ktore drilujeme a rozoberame do detailov je tam strasne dôlezite casovanie,uhlovanie rytmus a ine veci ktore v karate nemate
vzdávám to tohle nema cenu
proč řekl že judo se s jeho karate neda srovnat?protože mám takovej dojem že v jeho zápasech většina lidí končila po první ráně.tak proto:o)
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník