problem

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Mirimon » stř 04. kvě, 2005 17:18

ukropcany píše:4jox - obávam sa, že táto hra nebola pochopená... :cry: ...on ešte nechápe význam pojmu "súboj duchov"... :cry:

Pokud bereš výsměch druhým jako hru, tak tebe i joxe lituju.
Ani se nedivím tomu, že hodně lidem tato fóra lezou na nervy, když úvážím to, že musí číst duchaplné příspěvky jako jsou ty vaše.
Nevím co cvičíte, ale snad každé BU má v etiketě něco jako - Budeš mít úctu ke všem lidem. Budeš vytvářet mírový svět. Úcta ke starším.
Tohle je jen provokace. A co chápu a co ne, tě nemusí zajímat. Nemám totiž čas se vašima poznámkama zaobírat, přecejen se musím soustředit na státnice, ty jsou pro mě důležitější.
Pokud chceš zkoušet co vydržím, tak ti rovnou prozradím, že psychickou výdrž mám velkou.
Taky jsem si mohl začit dobírat vaše přezdívky, ale mám trochu toho dobrého chování takže jsem si to narozdíl od vás odpustil.
Zatím jediný kdo mě oslovil přezdívkou (jménem) správně byl YiWan - díky.
ukropcany - z charakterových vlastností, kterými oplývám zabírá hrdost cca 65%
Je toho ještě hodně co bych vám chtěl říct, ale nebudu na fórum psát věci co sem nepatří a pošlu vám to v SZ.
bruce - to s nimi souhlasíš, když se mě ani nezastaneš?
:cry:
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mirimon » stř 04. kvě, 2005 17:57

ukropcany píše:ja sa fak polepším

8)
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Snad naposled

Příspěvekod Mirimon » stř 04. kvě, 2005 19:19

ukropcany píše:nikto do Teba nezačal vyrývať... Ty si si tu začal ochkať, že Ti každý komolí meno......inak nechápem čo to má so štýlom spoločné... Ty hodnotíš ľudí podľa štýlov? Jeden by povedal, že sa chystáš na maturitu a nie na štátnice... načo si robíš takto cez net ne-kamarátov kvôli takej hovadine... nechápem...

Tak tedy OK, taky už doufám že k tomu píšu naposled.
A kdo začal schválně vyrývat s tím Mormon, mramor, ... (no dobře, nechme toho a buďme zase kamarádi)
Nehodnotím nikoho podle stylu, chtěl jsem tim říct, že někdo, kdo se věnuje BU, by měl mít trochu ohledu a ne se druhým posmívat.
Na maturitu se nechystám, opravdu budu za měsíc dělat státnice.
Jinak nepřátelé si vyrábět nechci, ale sere mě když si někdo nemůže zapamatovat pořadí sedmi po sobě jdoucích písmen - Mirimon. Já taky nikomu nekomolím přezdívku.
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod JAQ » stř 04. kvě, 2005 19:35

Sranda... ale zpatky k bruceovi (popripade Bruceovi:) )
JAQ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Jmeno

Příspěvekod blondyna » čtv 05. kvě, 2005 9:19

Jmenuji se Blondyna, Blba Brejlata Blondyna 8)
Blondyny vsech zemi obarvete se! BBB
blondyna
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. kvě, 2005 10:36

nemůžu se zbavit dojmu, že jedny z nejhodnotnějších příspěvků na tomto webu má blondýna :) u těch se vždycky pobavím a většinou mi přinesou víc , než kterékoliv jiné :))

zdraví
Gerlat

Grlat

Gralet

Scarlet

budha je milosrdný :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Fanklub

Příspěvekod blondyna » čtv 05. kvě, 2005 11:08

Jeee, ja uz tu mam fanklub. Tolik lidi mi fandi: Geralt, Gerlat, Grlat, Gralet a Scarlet. Diky vam moc. Prece jen budu nakonec slavna, i kdyz mi to nevyslo v te SuprStar. Nevzali mi ani do Hvezdne pechoty. Vyhrala to nejaka Anicka Dajdou. Vzdyt byla uplne blba a nic neumela! Naproti tomu, ja jsem rozena hvezda. Tancim, zpivam, jsem inteligentni a hezka. Jenze ten Zelenej Pes, nebo jakou ma barvu, to nevidel. Ach jo! :evil:
blondyna
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. kvě, 2005 11:53

blondyna: no to je neuvěřitelné ! i já vykazuji všechny tyto popsané kladné vlastnosti :) tak to by stálo za to je někdy při společném randori zužitkovat :)

stav se některou středu na našem tréninku na Milady Horákové a tam to probereme důkladněji :)

all: sory za OT
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 05. kvě, 2005 22:26

Jmenuji se Bond. Blbej Břichatej Bond (smajlík s panděrem tu neni).
Makám pro reklamní agenturu a zajímaj mě reakce uživatelů internetu na sexuální podněty. :P Budu vás tu chvíli pod lupou zkoumat a kolegové pak rozjedou reklamu na sportovní potřeby.
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » pát 06. kvě, 2005 15:48

:D no tak hoši nechte toho :D .....
Je ale zvláštní jak si něktěří lidé urputně zakládají na tom, aby první písmeno bylo VELKÝM. :wink: ......
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » pát 06. kvě, 2005 15:56

blondyna- nebyla jsi náhodou i v druhém kole?? :wink: :wink:
do hvězdné pěchoty ses ale dostala, taková ta optimistická slavice co i s úsměvem zatančila
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josefmlady » pát 06. kvě, 2005 16:21

Mirimon píše:
ukropcany píše:4jox - obávam sa, že táto hra nebola pochopená... :cry: ...on ešte nechápe význam pojmu "súboj duchov"... :cry:

Pokud bereš výsměch druhým jako hru, tak tebe i joxe lituju.
Ani se nedivím tomu, že hodně lidem tato fóra lezou na nervy, když úvážím to, že musí číst duchaplné příspěvky jako jsou ty vaše.
Nevím co cvičíte, ale snad každé BU má v etiketě něco jako - Budeš mít úctu ke všem lidem. Budeš vytvářet mírový svět. Úcta ke starším.
Tohle je jen provokace. A co chápu a co ne, tě nemusí zajímat. Nemám totiž čas se vašima poznámkama zaobírat, přecejen se musím soustředit na státnice, ty jsou pro mě důležitější.
Pokud chceš zkoušet co vydržím, tak ti rovnou prozradím, že psychickou výdrž mám velkou.
Taky jsem si mohl začit dobírat vaše přezdívky, ale mám trochu toho dobrého chování takže jsem si to narozdíl od vás odpustil.
Zatím jediný kdo mě oslovil přezdívkou (jménem) správně byl YiWan - díky.
ukropcany - z charakterových vlastností, kterými oplývám zabírá hrdost cca 65%
Je toho ještě hodně co bych vám chtěl říct, ale nebudu na fórum psát věci co sem nepatří a pošlu vám to v SZ.
bruce - to s nimi souhlasíš, když se mě ani nezastaneš?
:cry:

panebože, tady je ale někdo afektovanej. to bych od tebe nečekal, jelikož mám dojem, že jsem od tebe četl nějaké příspěvky a jevil ses mi jako inteligentní člověk.
tak za prvé: co má společného komolení přezdívky s úctou? to už bychom si tady taky mohli třeba vykat.
za druhé: když nemáš čas se tím zaobírat, tak proč to děláš? se mi teda nezdá, že máš moc dobrou psychickou výdrž.
jediný rozumný vysvětlení pro mně je, že stejně jako bloncka děláš nějaký sociologický výzkum a zaznamenáváš naše reakce na tvůj příspěvek.
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 06. kvě, 2005 16:34

aha tak uz vim kto ses bruce!tes se!!! :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » pát 06. kvě, 2005 16:56

:?: :?: killer:?: :?:
Pořád a stále dokola zjištuju, že tohle fórum je naprosto zbytečným mrháním času.
cenu tu má jít jedině, když je člověk zraněný z tréningu a nemohoucí.
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » pát 06. kvě, 2005 17:20

josefmlady píše:panebože, tady je ale někdo afektovanej. to bych od tebe nečekal, jelikož mám dojem, že jsem od tebe četl nějaké příspěvky a jevil ses mi jako inteligentní člověk.
tak za prvé: co má společného komolení přezdívky s úctou? to už bychom si tady taky mohli třeba vykat.
za druhé: když nemáš čas se tím zaobírat, tak proč to děláš? se mi teda nezdá, že máš moc dobrou psychickou výdrž.
jediný rozumný vysvětlení pro mně je, že stejně jako bloncka děláš nějaký sociologický výzkum a zaznamenáváš naše reakce na tvůj příspěvek.

Ja neříkám, že si máme vykat. Jen bych si přál to, aby mi z přezdívky nikdo nedělal paskvil - toť vše. Ona totiž v překladu znamená mé jméno a na tom si já dost zakládám. Já ji taky nikomu nekomolím. Tobě by se určitě taky nelíbilo, kdyby Ti do přezdívky každý vrtal.
Nemám čas zaobírat se "soubojem duchů", ale na normální diskuzi si ho udělám.
Nedělám zde žádný sociologický průzkum, sociologie mám dost ve škole a né se jí ještě zaobírat na netu.
Ničí reakce nezaznamenávám, jen chci přes diskuzi probírat BU. Ani to zde nechci zahlcovat OT tak jako blondyna nebo Bond.
Takže tě prosím o to, abys mě kvůli tomu neodsuzoval.
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » pát 06. kvě, 2005 17:57

Sai píše::?: :?: killer:?: :?:
Pořád a stále dokola zjištuju, že tohle fórum je naprosto zbytečným mrháním času.
cenu tu má jít jedině, když je člověk zraněný z tréningu a nemohoucí.

no to určitě je, ale když se nudíš..... :D
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » pát 06. kvě, 2005 18:01

tak jo :)
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » pát 06. kvě, 2005 19:47

co som to pocul killer_?tes se?tesim sa
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

OT

Příspěvekod blondyna » pon 09. kvě, 2005 13:52

josefmlady píše:jediný rozumný vysvětlení pro mně je, že stejně jako bloncka děláš nějaký sociologický výzkum a zaznamenáváš naše reakce na tvůj příspěvek.

Co je sociologie? To je nejaka pohlavni choroba? :?: Tu jsem jeste nemela. Jak se to leci? Staci na to hermanek?

To Mirimon:
Ja zadna OTcka nevlastnim, abych s nimi mohla zamorovat weby. Pokud vim, pouze armada CR vozi srot pred radio Svobodna Evropa.
blondyna
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: OT

Příspěvekod raduz » pon 09. kvě, 2005 20:01

blondyna píše:
josefmlady píše:jediný rozumný vysvětlení pro mně je, že stejně jako bloncka děláš nějaký sociologický výzkum a zaznamenáváš naše reakce na tvůj příspěvek.

Co je sociologie? To je nejaka pohlavni choroba? :?: Tu jsem jeste nemela. Jak se to leci? Staci na to hermanek?

To Mirimon:
Ja zadna OTcka nevlastnim, abych s nimi mohla zamorovat weby. Pokud vim, pouze armada CR vozi srot pred radio Svobodna Evropa.

To nemusis liecit, staci ked pojdes do skoly... :wink:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...