superfight

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Jendis » sob 20. lis, 2004 8:46

Nechte ho být...třeba jednou......možná......ale nic :wink: 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: pro YIWANA

Příspěvekod Anonymní » sob 20. lis, 2004 10:05

khruHANUMAN píše:Víš že Player už je i můj "OBLÍBENEC..." :evil: :evil: :evil: doufám že jednou ... si hezky popovídám s mistrem diskutérem :twisted: p.s. pošli mi prosim tě na mejl to číslo na píchače jehliček.díky

Zdar a silu Petas !!!
sorrylka chlape, ja na to zapomel a s sebou v Cine to nemam...Ozve se Ti nekdo ode mne a da Ti to...vyckej...sorry!
Jo a Player ? - no comment :-) , pamatujes nas ne, Letna a podobne :-) ?!
cest
yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » sob 20. lis, 2004 10:49

to all:sa mi paci tento typ debat,co tu rizvijate...no ja pojdem radsej trenovat
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 20. lis, 2004 11:35

Stefano...jen nekecej,že trénuješ 24 hodin denně :wink: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 20. lis, 2004 14:20

Já se ti divím Yiwane, že to ještě s Playerem zkoušíš, dyť je to úplně marný, je to malej kluk pro kterýho vrchol BU je Brjuklího "urakve" který viděl v ňákym filmu. 8O Radši se v HK zbal a rychle doraž do Pekingu, ať můžeme zajít na akutol,. :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » sob 20. lis, 2004 14:42

to jendis:to nie,ale cas sa da vyuzit aj produktivnejsie,ako tu trepat do vetra :idea: :wink:
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 20. lis, 2004 15:21

To jo... :wink: Nechme toho...jsme OT
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 20. lis, 2004 17:01

pavela píše:Já se ti divím Yiwane, že to ještě s Playerem zkoušíš, dyť je to úplně marný, je to malej kluk pro kterýho vrchol BU je Brjuklího "urakve" který viděl v ňákym filmu. 8O Radši se v HK zbal a rychle doraž do Pekingu, ať můžeme zajít na akutol,. :lol:

Cest soudruhu,
zatim mam co delat tady v Guangzhou, Peking vidim tak od ledna, uz se tesim :-)
yw
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 20. lis, 2004 17:29

Ninja:kde jsem psal,ze udelam klik na jedne ruce na dvou prstech?Ja jsem psal o Brucovi(a zamerne lehce ironicky) a je to podle me dost jasne citelne z meho predchoziho prispevku.
Nevim kde se daji stahnout nejaka videa,ja co mam o nem tak jedine na DVD nebo VHS.Z netu nic.To ti neporadim.

Masta_online:asi takhle,nedokazuje mi to nic v tom slova smyslu,ze by nic neumel,abych to mohl takto prezentovat,jako nekdo ve sve skole,kapsi?

Pavela:muj vrchol je nebyt omezeny,coz ale ty jako privrzenec zarytych tradic nikdy nepochopis,nebot ani nechces pochopit.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 20. lis, 2004 17:35

player píše:Ninja:kde jsem psal,ze udelam klik na jedne ruce na dvou prstech?Ja jsem psal o Brucovi(a zamerne lehce ironicky) a je to podle me dost jasne citelne z meho predchoziho prispevku.
Nevim kde se daji stahnout nejaka videa,ja co mam o nem tak jedine na DVD nebo VHS.Z netu nic.To ti neporadim.

Masta_online:asi takhle,nedokazuje mi to nic v tom slova smyslu,ze by nic neumel,abych to mohl takto prezentovat,jako nekdo ve sve skole,kapsi?

Pavela:muj vrchol je nebyt omezeny,coz ale ty jako privrzenec zarytych tradic nikdy nepochopis,nebot ani nechces pochopit.

Ty magore bez se uz zahrabat !
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 21. lis, 2004 14:28

Mam video asi tak 20 letýho kluka z Henanu, kterej sedí na prdeli, má nohy natažený před sebe, Pak se na každý straně opře dvěma prstama o zem a pomalinku zvedne prdel od země,nohy rovnoběžně se zemí zvedne taky. a pak pomalinku jako by se nechumelilo, provlíkne nohy pod tělem dozadu,aniž by se čímkoliv jiným kromě prstů dotkl země a postaví se do stojky, pořád na 4 prstech. Dobrý co? Jenže to neni konec. Pak tohle celý udělá znovu,ale jenom na 2 ukazováčcích. Prostě klasický na hovno tradiční metody, tahle se jmenuje technika ©aolinských železných prstů.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 21. lis, 2004 16:02

ukropcany: :D
pavela:ted sem sledoval na NATIONAL GEOGRAPHIC dokument o Shaolin kungfu a nejakej mladej mnich tam stal na ukazovaku a prostredniku, ale kamos ho pridrzoval za nohy a mnich, co prej jako jedinej stal na ukazovacku(cich) prej umrel v 89 :wink: tak me napada, cetl sem nejakou knigu, kde byla tato cviceni popsana, to otuzovani, spojeny s posilenim a ztvrdnutim ploch a bylo tam dale psano ze:"Pro laika to vypada hrozive, ale pro mekkyho boxera to neni nicim." Jmenovalo se to Tajemstvi boxu v chramu Shaolin, to jen tak mezi reci, nepatri to do super fightu Alien vs. Predator :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 21. lis, 2004 22:10

Ukropcany:zobenil si to tak,jak to presne ja nedelam.Vzdy uvadim konkretni priklad toho ci onoho,proc si to a to myslim.Tedy znovu strucne.Boj. sport je omezeny pravidly,ktera samozrejme na ulici neplati,ale tazi se znovu,ktery boj. sportovec cvici techniky,ktere neuplatni v ringu???A skutecne si myslite,ze pak nebude prekvapeny na ulici prave technikama,ktere nezna?
Co se "tradicniho" boj. umeni tyce,pak se mi na tom nelibi pouze to,ze vicemene "nedovoluje" cvicenci vlastni rozvoj technik,ktere by prizpusobil pro sebe tak,aby jemu samotnemu fungovaly co nejefektivneji.Ale to uz se opet opakuju...
Me se hrozne libi pristup meho ucitele ke me.Vzdy,kdyz neco delam trosku jinak nez on,tak neslysim vety typu "to delas blbe,takhle ti to nebude fungovat"...vzdy mi v klidku vysvteli,proc on to dela tak a tak,ze jeho ucitel to delal treba taky jinak,ze jeho uciteli to fungovalo,jemu ac to dela trosku jinak to funguje tez a ze kdyz to bude fungovat i me,tak at si to delam tak,jak uznam za vhodne.Zrovna dneska sme probirali moznosti ala utok BL ve filmu Enter the dragon,kdy stoji ve strehu s O'Harou :wink: A kdyz po me chtel,at to udelam podle sebe,tak sem to samozrejme udelal jinym zpusobem,nez on.Nacez uznal,ze to jak to delam ja je sice rychlejsi,ale to jak to dela on ma pak vetsi duraz na utok.Rekl,at si vyberu,co pro me bude prirozenejsi,nic mi nenuti,nic mi nevstepuje.Nebo jsme polemizovali nad kopanim maegeri na stredni pasmo chodidlem,nebo spickou.Ja sem zvykly kopat to spickou,ucitel chodidlem.Shodli sme se na tom,ze obe varianty maji jako vzdy sva pro a proti a opet mi rekl,at to kopu tak,jak uznam za vhodne.Takovej pristup se dneska malokde vidi a urcite se tezko bude hledat prave v onech tradicnich stylech,tam je logicky osobni rozvoj na zavadu,nebot by dneksa napr. shotokan karate nevypadalo tak jak vypada.Napriklad.A ucitel ani nema zapotrebi poustet mi videa "mistru" jinych boj. stylu,aby mi na nich ukazal jak sou oproti nasemu treninku ubozi.Vid, Yiwane? :roll:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 21. lis, 2004 22:38

8O 8O 8O 8O 8O 8O
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

To Pavela

Příspěvekod Hyperboreus » ned 21. lis, 2004 23:59

To co zde bylo zmíněno o 20iletém klukovi z Henanu není výsadou
Shaolinských železných prstů.Stačí zabrousit do Tibetu mezi "obyčejné"
tibetské lámy...a to k tomu ani nepotřebují žádné ze "slavných "
BU....mnohdy tak zbytečně přeceňovaných...ale já to beru...každý
se nějak živí,že????Nic ve zlém a zdar.
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 22. lis, 2004 7:18

player píše:Ukropcany:zobenil si to tak,jak to presne ja nedelam.Vzdy uvadim konkretni priklad toho ci onoho,proc si to a to myslim.Tedy znovu strucne.Boj. sport je omezeny pravidly,ktera samozrejme na ulici neplati,ale tazi se znovu,ktery boj. sportovec cvici techniky,ktere neuplatni v ringu???A skutecne si myslite,ze pak nebude prekvapeny na ulici prave technikama,ktere nezna?
Co se "tradicniho" boj. umeni tyce,pak se mi na tom nelibi pouze to,ze vicemene "nedovoluje" cvicenci vlastni rozvoj technik,ktere by prizpusobil pro sebe tak,aby jemu samotnemu fungovaly co nejefektivneji.Ale to uz se opet opakuju...
Me se hrozne libi pristup meho ucitele ke me.Vzdy,kdyz neco delam trosku jinak nez on,tak neslysim vety typu "to delas blbe,takhle ti to nebude fungovat"...vzdy mi v klidku vysvteli,proc on to dela tak a tak,ze jeho ucitel to delal treba taky jinak,ze jeho uciteli to fungovalo,jemu ac to dela trosku jinak to funguje tez a ze kdyz to bude fungovat i me,tak at si to delam tak,jak uznam za vhodne.Zrovna dneska sme probirali moznosti ala utok BL ve filmu Enter the dragon,kdy stoji ve strehu s O'Harou :wink: A kdyz po me chtel,at to udelam podle sebe,tak sem to samozrejme udelal jinym zpusobem,nez on.Nacez uznal,ze to jak to delam ja je sice rychlejsi,ale to jak to dela on ma pak vetsi duraz na utok.Rekl,at si vyberu,co pro me bude prirozenejsi,nic mi nenuti,nic mi nevstepuje.Nebo jsme polemizovali nad kopanim maegeri na stredni pasmo chodidlem,nebo spickou.Ja sem zvykly kopat to spickou,ucitel chodidlem.Shodli sme se na tom,ze obe varianty maji jako vzdy sva pro a proti a opet mi rekl,at to kopu tak,jak uznam za vhodne.Takovej pristup se dneska malokde vidi a urcite se tezko bude hledat prave v onech tradicnich stylech,tam je logicky osobni rozvoj na zavadu,nebot by dneksa napr. shotokan karate nevypadalo tak jak vypada.Napriklad.A ucitel ani nema zapotrebi poustet mi videa "mistru" jinych boj. stylu,aby mi na nich ukazal jak sou oproti nasemu treninku ubozi.Vid, Yiwane? :roll:

Zacneme od zacatku :

a) vis uplne hovno o bojovem umeni, sportech, skutecne znalosti, skutecnych schopnostech a o tom co jsou tradicni styly, co je sport, nechapes, neumis cist, jsi trouba.
b) porad dokola nam to tu ukazujes a dokazujes

Dobre, bereme to na vedomi, opravdu te jiz chapeme, jen tu proboha uz prestan SMRDET ! Vsude kde se objevis je nesnesitelny puch a odrazuje to ostatni, rozumne prispivajici a argumentujici. Divej se a analyzuj Enter the Dragon, ostatni filmy, studuj svoje vietnamske jutsu, kopej si mae gery cim chces, ale prosim nemichej se do spolecnosti ktere nerozumis a kdyz, tak jim tam neprd, nekrkej, necurej jim na zem a kdyz potrebujes kakat tak si potom utri zadek. Proste se jenom pasivne vyskytuj a hltej informace, nesnaz se zadne sdelovat - ty nemas co sdelit.
Jirka
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pon 22. lis, 2004 9:53

Jirka: velmi trefné :lol: ukropcany,a co takhle doporučit rozbor filmů Superman či pozdravy z kožených kalhot? :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 22. lis, 2004 10:10

Zrovna dneska sme probirali moznosti ala utok BL ve filmu Enter the dragon,kdy stoji ve strehu s O'Harou Mrkající A kdyz po me chtel,at to udelam podle sebe,tak sem to samozrejme udelal jinym zpusobem,nez on.Nacez uznal,ze to jak to delam ja je sice rychlejsi,ale to jak to dela on ma pak vetsi duraz na utok.Rekl,at si vyberu,co pro me bude prirozenejsi,nic mi nenuti,nic mi nevstepuje.Nebo jsme polemizovali nad kopanim maegeri na stredni pasmo chodidlem,nebo spickou.Ja sem zvykly kopat to spickou,ucitel chodidlem.Shodli sme se na tom,ze obe varianty maji jako vzdy sva pro a proti a opet mi rekl,at to kopu tak,jak uznam za vhodne.Takovej pristup se dneska malokde vidi a

odhadujem, ze tvoj ucitel je slusny clovek, ktory je z teba uz asi sakra otraveny a unaveny neustale debilnejsimi otazkami a rozoberanim nerozobratelneho a tak sa s tebou uz neprie a povie ti rob si co chces a ako chces ty ... az je mi z toho smutno - takto stojis na mieste a jemu to je najskor jedno ... mozno sa mylim, ale skus ako pokus prist za nim a povedat rozhodol som sa, ze koncim s ucenim sa u vas - predpokldam, ze ti povie rob ako myslis ;) a zaroven mu velmi odlahne ... :D :D
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 22. lis, 2004 10:21

Player napsal: ktery boj. sportovec cvici techniky,ktere neuplatni v ringu???A skutecne si myslite,ze pak nebude prekvapeny na ulici prave technikama,ktere nezna?

:? :lol: :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ninja » pon 22. lis, 2004 15:33

to pavela: nazdar odkial by sa to video s tym mnichom dalo stiahnut? ci to mas na DVD alebo VHS?
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...