Moderátor: Toman
khruHANUMAN píše:Víš že Player už je i můj "OBLÍBENEC..."![]()
![]()
doufám že jednou ... si hezky popovídám s mistrem diskutérem
p.s. pošli mi prosim tě na mejl to číslo na píchače jehliček.díky
pavela píše:Já se ti divím Yiwane, že to ještě s Playerem zkoušíš, dyť je to úplně marný, je to malej kluk pro kterýho vrchol BU je Brjuklího "urakve" který viděl v ňákym filmu.Radši se v HK zbal a rychle doraž do Pekingu, ať můžeme zajít na akutol,.
player píše:Ninja:kde jsem psal,ze udelam klik na jedne ruce na dvou prstech?Ja jsem psal o Brucovi(a zamerne lehce ironicky) a je to podle me dost jasne citelne z meho predchoziho prispevku.
Nevim kde se daji stahnout nejaka videa,ja co mam o nem tak jedine na DVD nebo VHS.Z netu nic.To ti neporadim.
Masta_online:asi takhle,nedokazuje mi to nic v tom slova smyslu,ze by nic neumel,abych to mohl takto prezentovat,jako nekdo ve sve skole,kapsi?
Pavela:muj vrchol je nebyt omezeny,coz ale ty jako privrzenec zarytych tradic nikdy nepochopis,nebot ani nechces pochopit.
player píše:Ukropcany:zobenil si to tak,jak to presne ja nedelam.Vzdy uvadim konkretni priklad toho ci onoho,proc si to a to myslim.Tedy znovu strucne.Boj. sport je omezeny pravidly,ktera samozrejme na ulici neplati,ale tazi se znovu,ktery boj. sportovec cvici techniky,ktere neuplatni v ringu???A skutecne si myslite,ze pak nebude prekvapeny na ulici prave technikama,ktere nezna?
Co se "tradicniho" boj. umeni tyce,pak se mi na tom nelibi pouze to,ze vicemene "nedovoluje" cvicenci vlastni rozvoj technik,ktere by prizpusobil pro sebe tak,aby jemu samotnemu fungovaly co nejefektivneji.Ale to uz se opet opakuju...
Me se hrozne libi pristup meho ucitele ke me.Vzdy,kdyz neco delam trosku jinak nez on,tak neslysim vety typu "to delas blbe,takhle ti to nebude fungovat"...vzdy mi v klidku vysvteli,proc on to dela tak a tak,ze jeho ucitel to delal treba taky jinak,ze jeho uciteli to fungovalo,jemu ac to dela trosku jinak to funguje tez a ze kdyz to bude fungovat i me,tak at si to delam tak,jak uznam za vhodne.Zrovna dneska sme probirali moznosti ala utok BL ve filmu Enter the dragon,kdy stoji ve strehu s O'HarouA kdyz po me chtel,at to udelam podle sebe,tak sem to samozrejme udelal jinym zpusobem,nez on.Nacez uznal,ze to jak to delam ja je sice rychlejsi,ale to jak to dela on ma pak vetsi duraz na utok.Rekl,at si vyberu,co pro me bude prirozenejsi,nic mi nenuti,nic mi nevstepuje.Nebo jsme polemizovali nad kopanim maegeri na stredni pasmo chodidlem,nebo spickou.Ja sem zvykly kopat to spickou,ucitel chodidlem.Shodli sme se na tom,ze obe varianty maji jako vzdy sva pro a proti a opet mi rekl,at to kopu tak,jak uznam za vhodne.Takovej pristup se dneska malokde vidi a urcite se tezko bude hledat prave v onech tradicnich stylech,tam je logicky osobni rozvoj na zavadu,nebot by dneksa napr. shotokan karate nevypadalo tak jak vypada.Napriklad.A ucitel ani nema zapotrebi poustet mi videa "mistru" jinych boj. stylu,aby mi na nich ukazal jak sou oproti nasemu treninku ubozi.Vid, Yiwane?
Zrovna dneska sme probirali moznosti ala utok BL ve filmu Enter the dragon,kdy stoji ve strehu s O'Harou Mrkající A kdyz po me chtel,at to udelam podle sebe,tak sem to samozrejme udelal jinym zpusobem,nez on.Nacez uznal,ze to jak to delam ja je sice rychlejsi,ale to jak to dela on ma pak vetsi duraz na utok.Rekl,at si vyberu,co pro me bude prirozenejsi,nic mi nenuti,nic mi nevstepuje.Nebo jsme polemizovali nad kopanim maegeri na stredni pasmo chodidlem,nebo spickou.Ja sem zvykly kopat to spickou,ucitel chodidlem.Shodli sme se na tom,ze obe varianty maji jako vzdy sva pro a proti a opet mi rekl,at to kopu tak,jak uznam za vhodne.Takovej pristup se dneska malokde vidi a
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník