Moderátor: Toman
player píše:Luen : opet mi nerozumis.Upravovat vzdalenost si muzes pouze do te doby, dokavad mas kam a dokavad te utocnik necha, coz existuje defacto jen na treninku, nikdo te na "ulici" nenecha neustale odskakovat a nechavat se sestrelovat z dalky(pak by patrne TKD bylo nejefektivnejsi BU siroko daleko, ze), to mozna tak nejake straspitel nebo chcipacek(nebo boxer - vtip;)).To teda nevim, koho ze si to v zivote potkal, pokud si vzdy mel moznost "udrzet si distanc".
ukropcany píše:V tom už ja ale prsty, ani iné súčiastky nemám...Jendis píše:vždycky,když se vidíme,skončím na očním.....![]()
![]()
player píše:*....to z toho duvodu, aby to nevypadalo jako u Luena, kdy jeho kluci vemou na ruce bambule a jedou defacto cistokrevne MT.To jsem se zas, Luene, chytal za hlavu ja, obrazne receno.
player píše:Luen : odpoved na to co jsi ted naposled napsal je obsazena v mem predchozim tucnem textu, proto se nebudu opakovat.Je to stale to same dokola.
Nicmene!Tak pripustim, ze jsem magor, pscyhopat, co nema cit, proste vsechna ta spina co tu tvrdite, budiz to opet vas nazor, at tomu tak je.No a?
Chodim snad po ulici a davam na potkani me nesympatickemu cloveku pesti?Zabil sem ti kocku snad?Chodim snad s nackama skupinove bit kohokoliv jine barvi pleti?Nikoliv!
Sem, ac se to ocividne nezda, abnormalne flegmaticky clovek, ovsem ve znameni vah, takze nepreteceli muj pohar pres okraj, ani ode me nehrozi jakykoliv utok.
Ovsem jeli neceho prilis, pak se skutecne neznam a dokavad nelezi covek pode mnou v krvi, tak se nezastavim.Ja totiz v tomhle smeru skutecne nejsem sportovec, ale to se jiz po stopadesate opakuji.
player píše:Takze dobra rada zni co?Zabalit to v Melniku a jit na sobe makat do velkomesta na fyzicce a tancovat v ringu dokola na lapach se trema technikama do kola, abych si pak s vama mohl "plnohodnotne" zasparovat, to je ta dobra rada?
No dekuji za starost o me a preji ti dobre zdravi, bez ironie.To je ode me vse.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků