Moderátor: Toman
Gladiatork1 píše:čau hele chlapi když budu každý den nebo ob den makat v posilce na partiích který chci namakat s poradnýma váhama a budu dělat třeba 5 srii a 8 opakování narostu poradne? a co síla?dík
uniq píše:co vravite na izometricke posilovanie brucha, je lepsie spravit 30 izometrickych sklapaciek s 10 sekundovov vydrzou alebo 150 sklapaciek v dynamickom tempe?
ukropcany píše:Mám skúsenosť, že vytrénované brucho ešte neznamená, že človek do neho vydrží ranu... ak chceš vydržať rany do brucha, budeš musieť trénovať hlavne tie...uniq píše:co vravite na izometricke posilovanie brucha, je lepsie spravit 30 izometrickych sklapaciek s 10 sekundovov vydrzou alebo 150 sklapaciek v dynamickom tempe?
uniq píše:No po pravde ide mi o vzhlad, a preto sa pytam ci je lepsie na ploche brucho posilovanie izometricke alebo klasicke ... o tom ci clovek padne s nakockovanym brcuhom alebo nie, sa nema zmysel ani bavit, kazdy sme iny
ukropcany píše:Ja zhruba tiež také počty... niekedy trošku viac, ale teraz robím v posilke na šikmej lavičke. Slanina na bruchu žiaľ nesúvisí s brušákmi, ale s tukom, ktorý sa odbúrava žiaľ rovnomerne...
uniq píše:No po pravde ide mi o vzhlad, a preto sa pytam ci je lepsie na ploche brucho posilovanie izometricke alebo klasicke ... o tom ci clovek padne s nakockovanym brcuhom alebo nie, sa nema zmysel ani bavit, kazdy sme iny
Lada píše:uniq píše:No po pravde ide mi o vzhlad, a preto sa pytam ci je lepsie na ploche brucho posilovanie izometricke alebo klasicke ... o tom ci clovek padne s nakockovanym brcuhom alebo nie, sa nema zmysel ani bavit, kazdy sme iny
pokuď ti jde o vzhled tak musíš cvičit břicho tak jako každý jiný sval. Je janic když budeš dělat 150, za chvíli 300 sedů lehů atdp.. z toho tě akorát budou bolet záda a né břicho a bude to k ničemu.
Chce to střídat cviky aby sis na ně areobně nezvyk a nedělal jich desítky bez pocitu če něco cvičíš, na všechny části břicha (spodek, horek, boboky), hlavně aby to bylo vidět musíš jet na ně silově zvyšovat záteže tak se ty břišní svaly zvětší a budou lépe vydět i přes nějakou vrstvu tuku.
Tuku se samo nezbavíš tímhle to chce aerobní trénink tak aby ses hodně potil, jezdit na kole třeba hoďku a víc běhal atd.. jak už ti psal Ukropčany. řeba si břicho omotat i igelitem a bacha na to shazování i svalů!
jinak na výdrž proti úderům a kopům, hold nic jiného než nechat se do břicha kopat, mlátit házet na něj medicimbal není
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků