Moderátor: Toman
lukaskon píše:Je to sice trochu reklama a omlouvám se za ni, ale na druhou stranu věřím, že tuto informaci někteří čtenáři fóra přivítají ...
Od 16.1.2007 vedu každé úterý 17:00 - 18:25 a čtvrtek 10:00 - 11:25 a 17:00 - 18:25 tréninky boxu pro veřejnost. Je to ve fitness centru BBC v Praze. Všechny důležité informace pro potencionální zájemce jsou na http://www.profiboxing.cz/index.php?art=1036
Toman píše:Ahoj Lukáši,
přeju ti hodně úspěchů ve sportovní kariéře a ať se ti tréninky parádně rozjedou.
Chtěl bych trochu využít že tě tu máme a požádat tě o názor profíka.
V sekci videička konkrétně zde jsou videa jednoho amerického boxera, který provozuje v Americe ilegální tzv. backyard fights, možná si je už viděl. Mohl bys nějak okomentovat jeho kvality a kvality jeho oponentů?Díky Sorry za offtopic
lukaskon píše:No já o tom přemýšlel, ale v Ústí by se mi to asi nevyplatilo finančně. Musela by se pronajmout tělocvična a za hodinu bych chtěl tak 500 do kapsy, nebo nějaký rozumný soukromý hodiny a v Praze jsou přeci jen jiné finanční možnosti ... Takhle se mi to vyplatí i když musím dojíždět a platit si naftu ... V Ústí by chodilo jen málo lidí, bohužel.
lukaskon píše:Zajímalo by mě, jestli někdo na trénink přišel a případně jak byl či nebyl spokojen ... Nebo se někdo chystá?
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník