Moderátor: Toman
villa15 píše:Zde piště co si myslíte nebo co vite o Muay thai!
luen píše:villa15 píše:Zde piště co si myslíte nebo co vite o Muay thai!
Nekdo by ti mohl dat poradnou ranu do hlavy, abys prestal s tim zakladanim novejch temat, ktere jsou uplne o nicem ... nekolikrat te na to par lidi upozornilo ... neco s tim udelej plz
Libor píše:A co,nech zaklada,ved sa nic nestane,najdu sa aj horsie fora.Mozno z toho vznikne zaujimava diskusia,a ked nie,tak proste zanikne.Uvidite,ze o par prispevkov dalej uz budeme diskutovat o niecom uplne inom a na prvotnu otazku autora fora si nikdo ani nespomenie,tak ako vzdy,ked sa niekto nieco spyta.Zacne flame a odpovede k veci ziadne.
Co jsem vám nelíbí na Muay Thai??luen píše:villa15 píše:Zde piště co si myslíte nebo co vite o Muay thai!
Nekdo by ti mohl dat poradnou ranu do hlavy, abys prestal s tim zakladanim novejch temat, ktere jsou uplne o nicem ... nekolikrat te na to par lidi upozornilo ... neco s tim udelej plz
villa15 píše:Co jsem vám nelíbí na Muay Thai??
villa15 píše:Co jsem vám nelíbí na Muay Thai??
villa15 píše:Zde piště co si myslíte nebo co vite o Muay thai!
villa15 píše:Nevíte jestli je nějaký rozdíl technik mezi MUAY THAI a Thai Boxem teda kromně názvu?ukropcany píše:Gangstaa píše:Thai box se taky da zvladnout dost rychle
villa15 píše:Nevíte jestli je nějaký rozdíl technik mezi MUAY THAI a Thai Boxem teda kromně názvu?ukropcany píše:Gangstaa píše:Thai box se taky da zvladnout dost rychle
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků