Moderátor: Toman
OngBak píše:Ahoj , uz asi 3 mesice delam kickbox. Chtel bych v budoucnu jit do fullcontactu a pote prejit na muaythai ! Kickbox me bavi a docela dost mi jde mam hodne silne udery , jsem rychly atd .... No proste se na to hodim, ale ted k veci . Mam problem se snasenim bolesti , sparingy jsem zatim delal jen se zacatecniky ketri delaji kickbox priblizne dlouho jako ja . Davame jen slabe udery a spise naznacujeme a zkousime techniku . Bojim se ale ze az zacnu sparovat s nekym lepsim tak me opravdu nalozi . V zivote jsem se nepral takze se bojim bolesti
. Neexistuje nejaky typ jak se naucit snaset bolest ci posunout prah bolesti ??? Jaci jste byli vy v zacatcich ??? prisli jste na kickbox a byli jste ostrileni rvaci a nebo vas zocelili az sparingy a treningy ???
OngBak píše:Ahoj , uz asi 3 mesice delam kickbox. Chtel bych v budoucnu jit do fullcontactu a pote prejit na muaythai ! Kickbox me bavi a docela dost mi jde mam hodne silne udery , jsem rychly atd .... No proste se na to hodim, ale ted k veci . Mam problem se snasenim bolesti , sparingy jsem zatim delal jen se zacatecniky ketri delaji kickbox priblizne dlouho jako ja . Davame jen slabe udery a spise naznacujeme a zkousime techniku . Bojim se ale ze az zacnu sparovat s nekym lepsim tak me opravdu nalozi . V zivote jsem se nepral takze se bojim bolesti
. Neexistuje nejaky typ jak se naucit snaset bolest ci posunout prah bolesti ??? Jaci jste byli vy v zacatcich ??? prisli jste na kickbox a byli jste ostrileni rvaci a nebo vas zocelili az sparingy a treningy ???
TRiTON píše:"A proč se učit snášet bolest?Nauč se být rychlejší a nebudeš mít problémy s bolestí.."tohle mi řekl trenér na stejnou otázku..je to dost nadnesené,ale asi něco na tom bude,jinak na bolest si zvykneš snadno,po prvních x úderech to už ani nebudeš vnímat..
TRiTON píše:Při light sparingu měj při úderu protivníka ruce v krytu a snaž se uhnout do jedne ze stran a snaž se nemrknout...až zvládneš tuto,tak ty úhyby zkoušej s contra úderem,a pak hned zase zbalit a úhyb..Jinak si myslim,že se to nedá naučit..
player píše:Jedna takova drobnost me napada.Opet vychazim pouze z praxe co se mi osvedcila.Pokud se branim, tak nejvetsi chyba co muzu udelat je zustat na stat miste.
Jacopo píše:TRiTON píše:Přesně tak..a platí to dvojnásob,pokud je spoupeř těžší..
Což je u mne aktuální vzhledem k tomu, že mám 58kg
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník