Moderátor: Toman
OngBak píše: ... ale kourim priblizne krabicku tezkych cigaret dene , je to velky problem ???
OngBak píše:existuji nejaci slavni fullcontacteri co kouri ??? je sance ze bych zapasy udychal i s timto handicapem ???
graver píše:edit: luen mě předešel - samozřejmě, až si po pořádném záhulu budeš rvát plíce, tak na cigáro nepomyslíš. Ale až se vydejcháš, chuť přijde. Já jsem kdysi dávno kouřil dost svátečně, ale měl jsem takový reflex - když jsem si dal pivko, tak i cigáro. Pak to nějak samo přešlo
luen píše:Asi tezko najdes silneho kuraka, ktery aktivne zapasi s nejakyma kloudnyma vysledkama.
Toman píše:Je to s podivem ale pokud se zajímáš trochu o MMA tak určitě budeš znát jména jako Sakuraba a Arona oba dva jsou silni kuraci. A jsem si téměř jist že jich bude daleko víc. Doufám že to zas někdo nepochopí tak, že kouření nevadí tomu aby byl člověk vrcholový atlet.
luen píše:Vzhledem k tomu, ze jsem kdysi byl +- 1rok silny kurak cca 100 cigaret denne, tak vim o cem mluvim
Toman píše:To jsem ani nevěděl že někdo tohle dokáže. To je cca 1 cigáro každých deset minut po celý bdělý den. Já to beru tak že deset a více za den je pro mne silný kuřák. Tak to si borec žes přestal úplně
jeikob píše:Díky za zajímavé téma. Mám otazku cvičení chi kung a cigarety. Nekouřím moc tak 5 denně a nehodlám přestat pomáhá mi to určitým zpusobem,třeba se zažívaním.Ale nakolik je to problém?
jeikob píše:já vímjenže ono to není tak jednoduchý.občas se mi zadaří vykouřit tři třeba.navíc moc nešlukuju je to prostě berlička.
jeikob píše:Honzo s tím přestávaním držím palce
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků