Moderátor: Toman
migli píše:Klidne si je kup, ale pridej bandaze, a bouchej predevsim v rukavicich. A pokud nemas vodni pytel, tak bych radsi uder bez pytlovek nezkousel - aspon ne naplno. Ale v tomhle by mel prece dobre poradit trener, ne?
migli píše:cudles:
Jak mas tezky pytel? Jestli 20 kg, tak po rane uleti. Ale kdyz ma 60 a vic, tak je to o necem jinemA pokud mlatis do tezkeho pytle bez rukavic a jsi v pohode, tak mas proste slaby uder
WT_Warrior píše:No já bych se těž chtěl zeptat jestli mi do pytle který váží 55kg a měří 120cm postačí grapllingové rukavice katsudo ..... jinak do pytle tež bouchám bez bándáží (jak kdy) ale mám rozedřené klouby někdy i nateklé ale jenom trošku
migli píše:cudles: mea culpa, psal jsem rychleji nez premyslel
nevzal jsem v uvahu tvrdy/mekky pytle, ruzne drily pro ruzne cile... beru zpet sve kategoricke vyjadreni o sile uderua cudlesovi se tedy omlouvam.
Ja jen ze prvni co mne napadlo jsou drily na tezke udery na tvrdem pytli - tam si nedovedu predstavit ruku bez ochrany.
2 lukaskon: ohledne bandazi by me to zajimalo vice - ja ze jsem se setkal s doporucenim vazat ruce i pri praci na pytli. Ty mas ruce urcite otuzene a zpevnene dostatecne, ale ja jsem byl parkrat rad, ze jsem si ty ruce omotal
ukropcany píše:Ja si bandáže nedávam a úder mi to určite pritvrdilo... ale keď som mal obdobie, že som trošku zmenil techniku úderov, tak som si niekoľko krát trošku podvrtol zápästie a bandáže som aspoň krátkodobo nasadil, aby som vôbec mohol búchať a keď sa to zahojilo, tak zase bez banáží... ale tiež je rozdiel koľko človek do toho mláti. Je rozdiel dať si 5 minút občas a hodinu každý deň, že...
WT_Warrior píše:řekne mi někdo co a jak s mým výše uvedeným dotazem?
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků