W. Silva a snorchel-workout

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

W. Silva a snorchel-workout

Příspěvekod Lin-Shit » sob 19. dub, 2008 11:23

http://84.ufc.com/

Wanderlei Silva trenuje kondiciu na vyssej urovni. So zalepenym nosom, snorchlom v ustach a vestou so zatazou. Vo videu spomina, ze po trenignu nechce nic nez jest a spat. Zaujimava priprava na zapas so zlomenym nosom, aj ked podla jeho slov to robia koli anaerobnemu treningu. Ou :twisted:

Stranka je v flashi, preto namiesto odkazu prikladam navod:
Po nacitani stranky v menu, ktore sa nachadza vlavo hore zvolte "BOUT ANALYSIS" nasledne zvolte zapas Silva vs. Jardine a zavrite video, ktore sa zacne automaticky prehravat. Zvolte Silvu a dostanete zopar okien s videami. Vyberte "Silva workout". Prajem prijemny filmovy zazitok.
Lin-Shit
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod musashi74 » pon 21. dub, 2008 3:44

...ano...videl som to uz davnejsie.......ten trening zacal skusat pred zapasom s Chuckom Liddellom.........avsak ani tento "trening" mu nepomohol k vitazstvu.......takze asi Wand od takychto pokusov upusti a vrati sa k obvyklym prvkom.....mimochodom....este sa tam aj ponaral do suda s ladovou vodou............paci sa mi jeho nasadenie v boji aj ked niekedy to prehana so svojou zbytocnou agresivitou......mam radsej bojovnikov s kludnejsou povahou.........ktori dokazu svoje emocie drzat viac na uzde.....a tu jednoznacne musim spomenut Fedora Emelianenka....ale to uz som asi odbocil.......pardon.... :wink:...tu je vazenie pred spominanym zapasom Liddell vs Wand.....iskrilo tam..posudte http://www.youtube.com/watch?v=cyuahMUWjjo
musashi74
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...