Moderátor: Toman
Panda píše:Občas jsou prostě takové dny kdy to člověka nebaví, dej si par dní oraz ono to zase příjde...
Genesis píše:Měl bych dotaz. Cítíte adrenalin při sparringu? Můj problém spočívá v tom, že já ne. Vůbec mi o to jakoby nejde a nedokážu do toho dát lidově řečeno "srdíčko". A dneska při spárování sem toho už měl dost a prostě plný zuby avůbec mě to nebavilo. Jakoby se ve mně něco zlomilo, už prostě spárovat nechci. Ale dělám thaibox a je mi jasný, že bez toho to nepůjde, nevíte, co mám dělat? Díky
ukropcany píše:Partnerov je treba striedať, ak by si mal stále iba lepších, mohlo by «a to demotivovať... treba mať aj takých, ktorým naložíš...Franz píše:měl by si mit vždycky lepšího partnera než seš ty...
RUNAR píše:No když to tady čtu, tak zvyšovat si "SEBEVĚDOMÍ" na začátečnících, co to je?
Komu zvýší sebevědomí to že vyklepne začátečníka![]()
![]()
Co když toho začátečníka akurát tak odradíte.
luen píše:4 franz: Muzu se zeptat ... co to je za styl, ktery cvicis? Jsem koukal na tohle http://www.kftu.wz.cz/fotos.html a nejsem z toho moudrej, navic jsem si precetl neco o nejakem chi sau ...
ukropcany píše:To je otázka toho, kto to hodnotí... oproti niekomu zvíře, oproti inému hovno...Franz píše:4ukrop: neviděl jsem tě, znám tě jenom odsud, nevím co jsi zač, ale sme zvědavej co seš za zviře![]()
podle toho co tady ostatní píšou tak krvavý koleno hovn*
Ono skate trošku preháňa, aj on vie potrápiť...
![]()
Franz píše:luen píše:4 franz: Muzu se zeptat ... co to je za styl, ktery cvicis? Jsem koukal na tohle http://www.kftu.wz.cz/fotos.html a nejsem z toho moudrej, navic jsem si precetl neco o nejakem chi sau ...
klasický KF... ty stránky, jsou ted nový a ten co je dělal rozumí dělání stránek asi víc než cvičení
co se ti nelibí?
Tiez som sa nad tym chvilu pozastavil, ale v pohodeukropcany píše:4skate - teraz kukám na tú svoju formuláciu, no nič moc veru...sadlo to síce na Teba, ale Ty si nebol myslený... sorry...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků