Moderátor: Toman
Anonymní píše:nevite nekdo, jestli se v CR vyucuje brazilske jiu-jitsu? vim, ze Petr Machacek zalozil Asociaci BJJ, ale hledam nejakou skolu s kvalifikovanym ucitelem...
Hak píše:macháčka nehájim, osobně k němu nemám nejlepší vztah. Co se ale musí uznat je že každýho zmačká jako papírovej ubrousek. Když s nim mam jít do prdele, tak si vy zase zkuste s ním na tréninku dát lehkej fight. Ani si neškrtnete! Je to tuhá mašina
Pro mně je rozhodující výsledek. estli je Macháček k němu dopracoval přes řecko-římskej, wresling nebo třeba posraný kungfu je mi jedno. lepší týpek co možná nedělá BJJ, ale většinu těch aktérů BJJ roztrhne jako hady. Já sám bych boje na zemi nedělal, ale když se něco přiučit tak od Macháčka!!!
neprihlasenyYiWan píše:Hak píše:macháčka nehájim, osobně k němu nemám nejlepší vztah. Co se ale musí uznat je že každýho zmačká jako papírovej ubrousek. Když s nim mam jít do prdele, tak si vy zase zkuste s ním na tréninku dát lehkej fight. Ani si neškrtnete! Je to tuhá mašina
Pro mně je rozhodující výsledek. estli je Macháček k němu dopracoval přes řecko-římskej, wresling nebo třeba posraný kungfu je mi jedno. lepší týpek co možná nedělá BJJ, ale většinu těch aktérů BJJ roztrhne jako hady. Já sám bych boje na zemi nedělal, ale když se něco přiučit tak od Macháčka!!!
Zdar a silu,
....tak predevsim - nekdo se tu ptal na BJJ, takze Brasilian Jiu Jitsu, ze ???!!! Neptal se na to kdo koho nejakym takovym makovym zpusobem zmacka jak ubrousek - ptal se na BJJ... Pri vsem mym pratelstvi k Petasovi (nojo, nejakejch 20let to uz bude)) radsi doporucuji Tomase, protoze vim, ze se BJJ cilevedome uci, sam ho uci (jestli se nemylim Petr si ho i parkrat pozval k sobe aby je "priucil") a ma to z "prvni ruky", ne z obrazku, videa nebo smichany z recaku a juda. K tomu trhani "akteru BJJ" se vyjadrovat nechci, neb jsme kamaradi
. Takze kdyz se priucit neco z toho na co se tu kdosi na zacatku ptal, takze Brazilskeho Jiu Jitsu, tak od Toma
!
Jeste okomentuji tohle :
"Když s nim mam jít do prdele, tak si vy zase zkuste s ním na tréninku dát lehkej fight. Ani si neškrtnete! Je to tuhá mašina"
Nevztahuj SVOJE zkusenosti na ostatni okolo.
Zdar a silu
YiWan
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků