Moderátor: Toman
Tribute píše:Dnes jsem si prohlížel fórum a dost lidí nadává na shotokan karate, ale nechápu proč ho označují za špatné bojové umění nebo dokonce ztrátu času . Taky jsou bojové sporty co nemám rád ale nikdy bych je neoznačil za ztrátu času
Tribute píše:Dnes jsem si prohlížel fórum a dost lidí nadává na shotokan karate, ale nechápu proč ho označují za špatné bojové umění.
RUNAR píše:RBR: Jsem toho názoru že velmi málo lidí v ČR se setkalo s Shotokan karate a navíc si něco odnesli
RUNAR píše:...trénoval v oddíle zhruba od 11 do 16-17let a od tý doby trénuje jen sám domamá kolem těch 90kg...
cudles píše:JAkmile se tu chytne TongPo s RUNAREM nebo ukropcanym tak je zabava zarucena![]()
cudles píše:A pozor, Emiel uz zkousi zakerne nindzovske techniky, dezinformace vedouci k vzajemne valce, kde se protivnici znici navzajem, a emiel se bude chlamat![]()
ukropcany píše:Chlapci, kroťte sa... ste deti (na facku), a seriete sa do chlapov... tak na to myslite... robte si srandu zo seba, to vašu hodnotu dvihne, týmto robíte zo seba debílkov...
ukropcany píše:Chlapci, kroťte sa... ste deti (na facku), a seriete sa do chlapov... tak na to myslite... robte si srandu zo seba, to vašu hodnotu dvihne, týmto robíte zo seba debílkov...
RUNAR píše:No TongPo zase mi podsouváš své zkušenosti a zážitky.....naopak já jsem byl ve skupině se staršíma.
Jestli ty boucháš s mladším dorostem tak se klidně svěř
Jian píše:ukropcany: precetl jsem si historii teto diskuse a uprimne receno jsem moc (nebo spis vubec) nepochopil, proc az takoveto reakce.Zrovna ty mi prijdes ze mas pro humor docela smysl... nemam z toho kazdopadne dojem ze by te nekdo nejak urazel a pokud to stavis tak ze mas smysl pro humor jen s "VIP", at uz tam pocitas vyhradne dospele (pripadne vyhradne lidi co jsi uz i poznal osobne a jsou ochotni s tebou vlezt do ringu), tak bych asi na zadna verejna diskusni fora snad ani nechodil.
![]()
Pod pojmem kamaradstvi si jinak predstavuju neco o HODNE jineho, nez prohodit s nekym par psanych vet na foru.. ale to je subjektivni.
ukropcany píše:Ja sa s Tebou nechcem baviť nie preto, lebo robíš TBU, to robí aj ranař, luen, dong_wu, ... ale preto, lebo si mimo...Tvoj posledný príspevok to len potvrdzuje... možno si fasa chlapec, ale píšeš strašné hlúposti a mne sa nepáči, keď sa so mnou bratríčkuje niekto, kto vypisuje hlúposti
s BU vs. BS to nič nemá... to si nesprávne domýšľaš.
P.S. Nie som veľkomlátič. Na vol. 3 som nikoho nezmlátil...Už asi starnem... kurňa...
To je presne to, čo nechápeš... nechápeš rozdiely medzi zásadne odlišnými vecami a ťažko Ti vysvetlovať, keď nepočúvaš (nečítaš) čo Ti človek hovorí. A potom si ideš robiť srandu... no na bombu...
P.S. Ešte k veľkohubáčom - tým, že sa venuješ takému BU, akému sa venuješ, tak nechápeš (ani ja som to nechápal), že sú ľudia, ktorí sú 1000% lepší ako si len vieš predstaviťTo čo je pre niekoho nepredstaviteľná úroveň mástera, vedia v iných BU teenageri
Proste chlapec, ktorý v 15 rokoch jazdí na Porsche GT3 pohárové závody pichne do vačku fotra, čo jazdí 30 rokov, či sa mu to páči, alebo nie. No a drvivá väčšina BU sú presne všelijaké fabie, octavie, tu a tam nejaké normálne auto no a potom superšporty. Ak niekto nesedel v aute, ktoré dá stovku za 3,5 sekundy, tak ťažko uverí, že je iné, ako auto, ktoré dá stovku za 10 sekúnd... lepší ekvivalent ma už nenapadol... takže snaž sa pochopiť, že veľkohubosť nemusí byť nutne vyťahovanie sa, ale že to môže byť aj pravda...
![]()
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků