Moderátor: Toman
jaryn píše:Sháním sparinga pro trénování MMA nebo BJJ v Liberci.
Vranovsky píše:Tak Pánové já fandim jedině Kung Fu,ale vzhledem k tomu že teď chodim i na Box tak se k tomu musim vyjádřit.Nedávno sem tam s jednim hošíkem co tam chodí už 10 let řešil Valetuďáky a říkal mi že Věří tomu že takový Kličkové by rozsekali kdyby se jelo bez rukavic i ty nejlepší Valetuďáky![]()
Hold věří tomu co dělá.Já mu teda taky věřim![]()
![]()
Panda píše:Vranovsky píše:Tak Pánové já fandim jedině Kung Fu,ale vzhledem k tomu že teď chodim i na Box tak se k tomu musim vyjádřit.Nedávno sem tam s jednim hošíkem co tam chodí už 10 let řešil Valetuďáky a říkal mi že Věří tomu že takový Kličkové by rozsekali kdyby se jelo bez rukavic i ty nejlepší Valetuďáky![]()
![]()
MMA, Valetudo, Grapling a Box jsou sporty, každý má jiná pravidla, bavit se tom kdo by rozsekal koho je stejne jako bavit se jestli by házenkář porazil basketbalistu
Vranovsky píše: Nedávno sem tam s jednim hošíkem co tam chodí už 10 let řešil Valetuďáky a říkal mi že Věří tomu že takový Kličkové by rozsekali kdyby se jelo bez rukavic i ty nejlepší Valetuďáky![]()
![]()
DaveStone píše:Vranovsky píše: Nedávno sem tam s jednim hošíkem co tam chodí už 10 let řešil Valetuďáky a říkal mi že Věří tomu že takový Kličkové by rozsekali kdyby se jelo bez rukavic i ty nejlepší Valetuďáky![]()
![]()
To já zase kdysi četl, že Steven Seagal prohlásil, že by se nebál nasadit boxerské rukavice a podle pravidel boxu zápasit s toho času světovým šampionem (teď nevím to jméno, ale Kličkovci to nebyli).
Taky tomu věřím. Seagal je fakt borec.
nekdojiny píše:No tak hoši, jde mi o základní informace a rozdíly, to se tu fakt nikdo ochotný nenajde???
Vždyť to je pro všechny....
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník