Moderátor: Toman
lafa2 píše:Zdravím, zakoupil jsem si boxovací pytel + rukavice (pytlovky).Chtěl bych se rekreačně (doma) naučit základy jak správně boxovat do pytle + pár kopů.Na internetu ani zde na foru jsem žádný "návod" v češtině nenašel.Prosím Vás tedy jestli nevíte zda-li je něco na internetu nebo jak se správnou techniku naučit.A ještě se chci zeptat jestli je nutné používat bandáže na zápěstí při rekreačním boxování (párkrát do týdne).Děkuji Vám za odpovědi
lafa2 píše:určitě by to bylo asi nejlepší, ale nechci chodit do boxu spíše rekreačně např. v rámci tabata tréninku.A když bych začal chodit do oddílu tak bych tam pak asi musel chodit a pak bych se jim na to stejně vykašlal:) a o nějakém návodu nevíte teda na netu, sice to není ono jak pod vedením trenéra, ale aspon něco:)?
lafa2 píše:no asi budu muset teda, všichni jste se shodli, že pro základy to chce trenéra, tak to nějak promyslím a snad někoho najdu
lafa2 píše:TOMASKOMALINKY: no zatím se dívám kam zajdu to zkusit:Dale už se to rýsuje:)
teg: jako mě to vždycky fascinovalo bojové sporty, ale nikdy jsem to nezkusil, spíš mě baví posilovna a ted idu taky do Brna na vysokou tak bud si vyberu posilovnu nebo box a nebo obojí:D:)
teg píše:lafa2 píše:TOMASKOMALINKY: no zatím se dívám kam zajdu to zkusit:Dale už se to rýsuje:)
teg: jako mě to vždycky fascinovalo bojové sporty, ale nikdy jsem to nezkusil, spíš mě baví posilovna a ted idu taky do Brna na vysokou tak bud si vyberu posilovnu nebo box a nebo obojí:D:)
Na posilovnu prd, z boxu budes mit postavu perfektni a navic z tebe nebude nepohyblivej trumbera. Jo a az ti bude chtit nekdy nekdo dat na budku tak box je supr sebeobrana, ktera ti navic da i hodne sebeduvery do beznyho zivota.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků